Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ILikeCheat

19mateo19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wykrywalny zawsze bedzie, po jakims tygodniu i tak dostaniesz bana od PB na konto (Bedzei Cie wykopywało) Powiem Ci ze kupiłem 07/26/2013 i od tamtego czasu zbanowano mi 9 kont :P 2x PB reszta FairFight co prawda jedno konto 1 dolar wiec... a jezeli masz konto za 30-50zł to nie warty interes. Nawet jak Byś uzywal samego ESP to i tak Ci PB wpierdzieli bana.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Wykrywalny zawsze bedzie, po jakims tygodniu i tak dostaniesz bana od PB na konto (Bedzei Cie wykopywało) Powiem Ci ze kupiłem 07/26/2013 i od tamtego czasu zbanowano mi 9 kont :P 2x PB reszta FairFight co prawda jedno konto 1 dolar wiec... a jezeli masz konto za 30-50zł to nie warty interes. Nawet jak Byś uzywal samego ESP to i tak Ci PB wpierdzieli bana.

Jak sie Ciśnie wszystkich jak pojebany to tak jest.

Na 1 koncie 2msc na haxach i bana nie było.

ILIkeCheat to teraz shit pod względem funkcjonalności. Połowa opcji nie działa. "Testuję" go już od tygodnia i powiem że nic specjalnego.

Sam cheat wykrywalny nie jest a PB to gówno. Ostatni update był 8 a nadal nie wykryty.

Najlepsze dopalacze znajdziesz u rusków. Tam mają wszystko... Od speedhacków po przechodzenie przez ściany.

Wszystkiego trzeba używać z głową.

Opublikowano

Gra na czitach w tą grę to po prostu żenada .. Speed hack , esp , przechodzenie przez ścianę ? I co to dla was za przyjemność z tej gry tylko inynm niszczycie zabawę ;/

Co do tematu nie polecam obecnie ilikecheats - zapytałem tu i tam :P

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Opublikowano

kazikp, co Ty gadasz? Na ILikeCheats nie dziala tylko 1 opcja ta co świeca sie postacie... a pb został zaktualizowany przed wczoraj i 5 dni temu :P

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

kazikp, co Ty gadasz? Na ILikeCheats nie dziala tylko 1 opcja ta co świeca sie postacie... a pb został zaktualizowany przed wczoraj i 5 dni temu :P

Ale ja mówię o aktualizacji cheata.

Gra na czitach w tą grę to po prostu żenada .. Speed hack , esp , przechodzenie przez ścianę ? I co to dla was za przyjemność z tej gry tylko inynm niszczycie zabawę ;/

Co do tematu nie polecam obecnie ilikecheats - zapytałem tu i tam :P

Sprawdź logo na samej górze i zmień forum bro.

Opublikowano

Pytanie mam, kupiłem sobie dzisiaj tego hacka z ilikecheats na infestation i kiedyś odpalałem go podczas gry na serwie, a teraz muszę najpierw hacka później grę, ale cały czas mnie wywala z gry i crash. Ze 2 razy mnie wrzuciło ale nic nie miałem, Pomocy :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...