Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Mam problem z NX'ami POMOCY

AveLechPoznan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ponieważ zakupiłem dzisiaj okolo godziny 14:00, NX-y (30.000) i do tej pory nie doszly platności dokonałem przez iPKO (tak jak na allegro) Za jakąkolwiek pomoc daje +

P.S Jeżeli temat jest tam gdzie być nie powinien to przepraszam i prosze o przeniesienie (pierwszy temat)

Opublikowano

http://en.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main na tej stronie po wyborze kwoty podajesz informacje i masz tam masz payment type i wybieram : PKO BP (PKO inteligo) potwierdzam i przekierowuje mnie do logowania banku (ipko.pl) loguje sie dostaje info gdze dokonać przelewu i zabrało mi 130zł z konta.

Nic Ci na maila nie przyszło czy coś? Pisz na support nexona w sprawie płatności. Nie wiem czy tam takie coś jest, ale sprawdź czy masz ID transakcji.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Sprawdzałem 10 razy na mailu nic nie mam niestety mimo ze podawałem przy wybieraniu kwoty a co do supporta to pisałem ale z moim angielskim na poziomie przeciętnym raczej się nie dowiedzą o co mi chodziło :(

Opublikowano

Tak właśnie wybrałem kwote a co do tłumacza to tak właśnie pisałem lecz sam to czytając nie miało to zbytnio sensu po angielsku no ale zobaczymy może z czasem sie coś okaże

Opublikowano

Witam serdecznie mam problem ponieważ zakupiłem u was NX o wartości 30 euro. NX kupowałem przelewem bankowym lecz po czekaniu już 5 godzin NX nie doszly na konto. Prosiłbym o szybką odpowiedź.

Jakbyś mógł mi to przetłumaczyć to było by super

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...