Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje osoby

Rengo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam poszukuje kogoś kto umie robic skrypty. Szukam kogoś do współpracy kto pomoże mi zrobić takie skrypty jak na dole . Piszcie PW albo w odpowiedzi

Poszukuję skrypty, ponieważ sam nie umiałem znaleźć. A mianowicie chodzi mi o następujące skrypty (W .amx oraz w .pwn)

- Skrypt na frakcje. Poszukuję takiego skryptu, żeby mieli własnego skina, mieli komendy np. /mandat [iD] [suma] albo /rachunek [iD] [suma],

także np. /sprawdz [iD] - do sprawdzania czy jest legalny towar, oraz takie coś żeby szefowie frakcji (TYLKO SZEFOWIE FRAKCJI) mieli dostęp do komend, do dodawania lub usuwania pracowników frakcji, oraz na wypłatę w Score oraz w Pieniądzach.

- Skrypt na rejestrację. Chodzi mi o taki skrypt, że zanim zacznie się grę, to należy się zarejstrować.

- Skrypt na nową wybieralkę skinów, oraz ustawienie im spawnów. Poszukuję skryptu, lub czegoś czym mógłbym zrobić nową wybieralkę skinów oraz spawny dla odpowiednich skinów. Chcę właśnie zrobić skiny dla zwyk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...