Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M95 Buy

Terik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czeeeeeeść. Czy opłaca mi się kupić M95? Doładowałem Fundsów za 24zł SMS i zostało mi 1.6k (kupiłem wcześniej pakiet jTigera) Opłaca mi się traz kupić M95 na kampienie i dodać te dodatki od Jtigera?

Opublikowano

M95 jest dobre nawet bez dodatków, jak chcesz pokampić to dodatki jak napisał @RallyPlayFew.

Z predatorem dużych renge killi nie osiągniesz

Opublikowano

No przecież piszę, że tak możesz grać. Będziesz miał mało ammo, dlatego 4 rzędowe dodają magazynki. Bo po co w barrecie zwiększać dmg, skoro nie zabijesz na hita.

Jtiger możesz grać spokojnie.

Opublikowano

Będzie kampa xD.

Czekajcie, aż kupię nowego laptopa, to będę was zdejmował z eluni na Omanie (maly offopik).

Opublikowano

Będzie kampa xD.

Czekajcie, aż kupię nowego laptopa, to będę was zdejmował z eluni na Omanie (maly offopik).

Ja i tak nie pociągne wiecej bo na very low to ta mgla przeszkadza jak ni moge.. :C chyba ze na all ustawieniach tak jest

Opublikowano

Ja i tak nie pociągne wiecej bo na very low to ta mgla przeszkadza jak ni moge.. :C chyba ze na all ustawieniach tak jest

W takim razie nie musisz kupywać precyzyjnej, na very low nic nie zobaczysz i możesz grać nawet bez żadnej lufy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...