Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z samouczkiem. Niedawno zaczalem grac...

pain189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno zaczalem grac i ucieklem z tego statku i jestem w glownej siedzibie polcji w Metropolis. W dzienniczku mam do zaliczenia punkt, zeby odnalezc sprzedawcow (Vendours). Wiem gdzie sa, ale podczas gry w prawym dolnym rogu pisze, ze mam sie udac do Metropolis by kontynuowac misje, a jak tam wchodze, to, ze mam isc z powrotem. Nie wiem co sie stalo. Ogladalem tutoriale i kazdy mial normalnie napisale, zeby znalazl sprzedawcow, a ja nie mam. ;/ Nie wiem co mam dalej robic, jesli ktos mial podobnie i wie o co chodzi to prosze o pomoc... Pozdrawiam...

Opublikowano

na pewno nie rob nowej postaci. nie ma znaczenia ktora misje zrobisz w pierwszej kolejnosci - po prostu rob to co jest zaznaczone w dnaym momencie, albo idz do 'journal' i poszukaj misji z vendorami...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przelogowalem i dalej to samo... Nie wiem, nie od nowa postać powinienem stworzyć...

Wszystkie questy masz na klawiszu j tam wybierz ten z vendorami i go zaznacz bd mial to zaznaczone po prawej stronie jeśli wsystko zrobisz poprawnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...