Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]LifeMC - RealLife [Realne Życie][Drużyny piłkarskie][Firmy][Narkotyki][Samochody] I wiele więcej !

CaTheRoN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mlj.png

Firmy -

Na serwerze została dodana możliwość posiadania własnej firmy . Aby założyć takową firmę należy złożyć podanie na forum , po czym zapłacić odpowiednią sumę . Gdy nie płacisz pracownikom , pracownicy zaczną odchodzić z twojej firmy , a ty z powodu bankructwa będziesz musiał sprzedać to co masz i zapadniesz w dług .

Policja -

Stróże prawa panują na serwerze aby nie było zbędnego chaosu . Gdy zabijesz gracza , ofiara może zgłosić Cię na policję po czym rozpoczyna się pościg za tobą . Za zabójstwo może grozić Ci do paru minecraftowych dni . Gdy trwają poszukiwania , policja nie tpa się do gracza lecz wsiada w samochód i szuka go po całym mieście .

Samochody -

Na serwer wgraliśmy plugin uCars , który dodaje nam na serwer samochody . Po zakupie takiego samochodu , trzeba go zatankować po czym można bezpiecznie jeździć . Lecz to nie wszystko , na serwerze należy udać się do egzaminatora i za drobną opłatą wyrobić sobie prawo jazdy . Policja nad tobą czuwa ! Gdy zauważy że jeździsz bez prawa jazdy , otrzymasz mandat w wysokości od 100 do 1000 $ .

Narkotyki -

U nas będzie możliwość zostania dillerem z takiego powodu że dodaliśmy na serwer narkotyki . Narkotyki na serwerze to cukier , a więc zabrania się plantacji trzciny cukrowej . Policja w każdej chwili może wejść do twojego mieszkania i przeszukać je , aby sprawdzić czy nie jesteś podejrzany .

Śluby -

Plugin MarryMe , odpowiada za śluby na serwerze . Pewnie nie jeden z was spotkał się z dzieckiem na serwerze który pisał "Szukam dziewczyny pisac 123" , teraz to nie będzie konieczne . Aby poślubić daną osobę wystarczy wpisać komendę z jej nickiem a druga osoba musi tylko zaakceptować .

Drużyny piłkarskie -

Minecarftowy Messi czy Ronaldo ? Teraz to i ty możesz zostać minecraftową gwiazdą futbolu ! Wystarczy że dołączysz do danej drużyny bądź sobie taką założysz . Aby założyć drużynę wystarczy napisać o niej na forum oraz zapłacić odpowiednią sumę .

Miasta -

Gdy jesteś już wystarczająco bogaty , możesz założyć sobie swoje miasto ! W swoim mieście jesteś Burmistrzem i możesz zarządzać sobie swoim miastem , możesz robić w nim co Ci się podoba ! Po założeniu miasta oraz wyznaczeniu terenu , możesz wynająć sobie firmę budowlaną która zbuduje Ci autostrady z twojego miasta do stolicy (Stolica to te miasto w którym jest spawn) , wybuduje Ci ratusz itp .

Jak zarabiać -

To jest dobre pytanie , jak zarabiać ? - Aby zarabiać pieniądze na naszym serwerze , trzeba znaleźć sobie pracę firmie innego gracza , który będzie nam płacił za dobrze wykonaną pracę . Na serwerze prac będzie mnóstwo ! Gdy nie masz pracy , zawsze możesz postarać się o zasiłek , albo mieszkanie w bloku .

Potrzebujemy Budowniczych na serwer , Technika oraz Sponsora który opłaciłby nam serwer !

Zgłoszenia piszcie na PW .

Piszcie czy pomysł wam się podoba czy wręcz przeciwnie , oraz co byście do niego dodali :)

P.S Wkrótce będzie forum serwera :)

Oficjalna zapowiedź serwera

lf1q.jpg

Opublikowano

Fajnie , fajnie już 3 taki serwer w tym miesiącu odechciało mi się czekanie na fake server. Jeśli chcecie to czekajcie zapewne będzie to kolejny survival+frakcje.

Fajnie się zapowiada ale mam dość podróbek , więc nie będę niestety wchodził na serwer ani zaglądał do tematu.

Wybaczcie za ten hate ale niestety taka prawda to już któryś z kolei serwer RealLIFE.

Jeśli nie będzie podróbą zwracam honor ale do tego czasu, cześć!

Opublikowano

Fajnie , fajnie już 3 taki serwer w tym miesiącu odechciało mi się czekanie na fake server. Jeśli chcecie to czekajcie zapewne będzie to kolejny survival+frakcje.

Fajnie się zapowiada ale mam dość podróbek , więc nie będę niestety wchodził na serwer ani zaglądał do tematu.

Wybaczcie za ten hate ale niestety taka prawda to już któryś z kolei serwer RealLIFE.

Jeśli nie będzie podróbą zwracam honor ale do tego czasu, cześć!

Hejć sobie ile chcesz :)

Forum do serwera już prawie gotowe , jedynie co nam brakuje to sponsora ponieważ słabo stoimy z funduszami .

Sam kiedyś dałem się nabrać na taki fake z serwerem RealLife , więc postanowiłem spróbować z tym

serwerem . Mam nadzieje że ktoś będzie chciał nam pomóc .

lf1q.jpg

Opublikowano

no fajnie fajnie nie robie sobie nadzieji bo jak już ktos planuje dobry serwer to czasami nie wychodzą alebo padają zbyt szybko no ale powodzenia i jak powstanie napewno mnie na nim zobaczycie

Opublikowano

Super zapowiedź. Podoba mi się także ciekawy pomysł na serwer. Mam nadzieje że serwer wystartuje i długo utrzyma się na liście tych serwerów najbardzie okupowanych. :D

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Hmm... ciekawi mnie tylko, jaki serwer dałby rade utrzymać taki serwer (200-300 slotów), 32 gb ramu nie starczy na to.
Będziecie mieli serwer, będzie start, to zagram :)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Zachęcające, mam nadzieję że to nie będzie fejk serwer. Jak wypali na pewno wejdę a jak mi się spodoba to zostanę na dłużej ;)

Opublikowano

Ja będę Minecraftowym Neymarem. :D

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Serwer będzie na modach czy nie? Z moim netem (512 kb/s, rozłącza się co godzinę) trudno pobrać z neta mody bo jak rozłączy to najczęściej muszę od nowa pobierać. Jeśli nie to chętnie zagram :) Policjant to będzie ranga typu moderator?

PS: Grzesiek to ja minecraftowy Messi i zakładamy minecraftową Barcelone :D

Opublikowano

Serwer będzie na modach czy nie? Z moim netem (512 kb/s, rozłącza się co godzinę) trudno pobrać z neta mody bo jak rozłączy to najczęściej muszę od nowa pobierać. Jeśli nie to chętnie zagram :) Policjant to będzie ranga typu moderator?

PS: Grzesiek to ja minecraftowy Messi i zakładamy minecraftową Barcelone :D

Nie , serwer będzie oparty tylko na pluginach . Policjant to będzie praca , podanie na policjanta można złożyć na forum gdyż policja będzie funkcjonowała jak zwykła firma .

lf1q.jpg

Opublikowano

To serwer padł ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...