Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Program przestał działać

banjok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Nie dawno naszła mnie chęć zagrania w NFSW, ale już przy instalacji napotkałem na problem, który uniemożliwia mi uruchomienie launchera. Błąd ma treść: "Program NFSW launcher przestał działać." Dodam, że już zainstalowałem sterowniki dla karty graficznej i uruchamiam w trybie zgodności z win 98. Liczę na pomoc.

Opublikowano

System 7, uruchamiam jako administrator, a c.d frameworka to nie próbowałem jedynie 3.5. Spróbuję.

@edit

Framework 3.5 na mojej 7 nie chce się zainstalować, a na 4 i 4.5 nadal nie działa. Jakieś sugestie?

Opublikowano

Na pewno masz najnowsze sterowniki karty graficznej? I do odpowiedniego systemu?

Ja ostatnio jak zainstalowałem win 7 też miałem identyczny problem, wrzuciłem nowe stery, przeinstalowałem pliki gry (bo miałem z win xp) i śmiga.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mam najnowsze sterowniki ze strony intela pod mój system. Nie mam pojęcia co mam zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...