Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

program MEd

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam ten program do edytowania mam lecz chce se na singla zrobic mape z przystankami autobusowymi a niestety mapa dziala też na multi [obiekty dodane sa widoczne na serwie] da sie to jakoś wyłączyć??? a druga sprawa nie odpala mi gta znaczy samp dziala bez zarzutu ale gta sa juz nie po prostu przy ładowaniu gry wyskakuje nam znany błąd ,,program przestał działać''

prosze o pomoc

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Przestał działać przez to, że zrypałeś położenie obiektów i coś koliduje. I nie nie da się tak zrobić, że będziesz miał w Singlu a na Multi nie. Ale na odwrót już tak.

Opublikowano

SAMP opiera się na grze, także jeżeli tu masz obiekty to i tu ;)

Może masz jakąś modyfikacje, która robi coś w menu i ci crash'uje, jeżeli pirat to może być to jego wina.

//Edit:

No i mnie Snajper wyprzedził. :mellow:

Opublikowano

mam gta installer ale po jego usunieciu i reinstalu problem nie znnikl a czy w mta nie idzie zrobic tego oco mi chodzi??

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

mam gta installer ale po jego usunieciu i reinstalu problem nie znnikl a czy w mta nie idzie zrobic tego oco mi chodzi??

Może twoje obiekty etc. nie współgrają z tymi na danym serwerze albo po prostu jest specjalna na nim blokada ?

Powodów jest wiele, po części zależy to też od serwera.

Opublikowano

ale mi chodzi że singiel nie dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...