Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak napisać do supportu ?

FuQerex16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie wycofania skinów , ponieważ nie mam już, żetonów chcę napisać do supportu aby wycofali mi skiny. Bo widziałem jak koleś na youtube wycofał pisząc do nich. Tylko pytanie jak napisać ? , nie jestem jakiś PRO z Angielskiego :D

Opublikowano

@up tak wiem ale polski support odpisze po 7 - 14 dniach ;)

Słuchaj dalej forumowiczów to daleko zajdziesz... Polski support odpisze ci od 1 h do 2 dni.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie wycofania skinów , ponieważ nie mam już, żetonów chcę napisać do supportu aby wycofali mi skiny. Bo widziałem jak koleś na youtube wycofał pisząc do nich. Tylko pytanie jak napisać ? , nie jestem jakiś PRO z Angielskiego :D

Nie wiem po co chcesz pisać skoro już od dawna nie wycofują przez support. Zawsze możesz napisać do polskiego supportu, anyway zwrotu nie dostaniesz.

652601399840421198520.png

Opublikowano

@up tak wiem ale polski support odpisze po 7 - 14 dniach ;)

Tak wierz dalej we wszystko co czytasz... Odpisują normalnie tak jak angielski to są BOTY ludzie BOTY wszędzie są takie same. Odpisują zarówno na pl jak i ue w okresie do 2 tygodni. Co do żetonów to jeżeli zużyłeś to już nie cofną ci tego ponieważ gdy nie było żetonów trzeba było napisać do supportu żeby cofnęli kupno postaci a teraz masz od tego żetony więc nic ci nie zwrócą.

Opublikowano

Tak wierz dalej we wszystko co czytasz... Odpisują normalnie tak jak angielski to są BOTY ludzie BOTY wszędzie są takie same. Odpisują zarówno na pl jak i ue w okresie do 2 tygodni. Co do żetonów to jeżeli zużyłeś to już nie cofną ci tego ponieważ gdy nie było żetonów trzeba było napisać do supportu żeby cofnęli kupno postaci a teraz masz od tego żetony więc nic ci nie zwrócą.

W większości to po prostu copy-paste, ale jak odpiszesz na ich wiadomość to normalny człowiek odpowiada, ale np. w proszeniu o RP odpisuje zawsze człowiek (jak zaciekawi go i nie jest to jakiś wierszyk o wilku i czerwonym kapturku (Ww i ktośtam)).

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...