Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#Dyskusja# Najgłupszy serial

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie te gówniane typu "M jak cośtam" przez które nie można w spokoju obejrzeć meczu w TV, tylko męczyć się na streamie 500kb/s

Opublikowano

Akurat Graczykowie są fajni ^^

@Jakieś gówna typu sretta violetta na Disneyu, wszelkie brazylijskie obyczajówki, TVP od września też zajebistą ramówką nie grzeszy ;_;

Game Over

Opublikowano

Plebania, M jak Miłość, Klan, Rodzina zastępcza, Moda na sukces, Ojciec Mateusz, Barwy szczęścia, Życie nad rozlewiskiem itp.

ale najbardziej to chyba em-ka.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

najgłupsze seriale to dlaczego ja, trudne sprawy i ukryta prawda, nie wiem czy osoby które są za nie odpowiedzialne mają coś z głową czy są zajebistymi trollami i specjalnie puszczają do szarych mas takie gówno żeby mieć z nich bekę, ale niestety raczej to pierwsze

Opublikowano

Jak dla mnie to 99% polskich seriali, ponieważ są tandetne i ściągnięte z zagranicy, nie da się tego oglądać. (Szczególnie trudne sprawy, m jak miłość)Pozostaję tylko przy serialach typu: the walking dead, breaking bad, skins, dexter itp.

Budowniczy
Opublikowano

Nienawidze Polskich seriali ...

Wole obejrzeć jakiś meczyk w kosza, siate, noge, a nie czekać, bo jakiś głupi polski serial leci ...

A więc dla mnie też 99% Polskich seriali, jest najgorsze.

Pozdrawiam :P

Opublikowano

Za najgłupszy serial uznałbym Klan. Przecież te zabujcze krtony, czy utopienie się w zupie, itd to idzie po prostuFacepalm1.jpg

_______________________________________________________________________________________

I Wszystko Jasne

Opublikowano

Nie wiem czy to serial,ale najgłupsze są Trudne Sprawy,i Dlaczego Ja,które jeszcze usiłują wmówić,że to działo się naprawdę.

Tekst narratora:

"Po dwóch miesiącach,nasza ekipa znowu odwiedziła państwo Kowalskich" itp.

Opublikowano

Pierdzielisz, Rodzina Zastępcza jest fantastyczna. Najbardziej denerwuje mnie Daleko od Noszy i Graczykowie właśnie. A, i Buła i Spóła. Najbardziej komercyjne i bezsensowne polsatowe produkcje, z jakimi miałam nieprzyjemność się zapoznać :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...