Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak uniknąć bana na głównej postaci na raviiiiii

vUq.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam pytanie jak uniknąć bana na głównej postaci za bota na ravii ?

Do tej pory robiłem tak :

Ustawiałem bota , jak dropnął dużo hematów to przekładałem na główną postać tak : kolega na innym kompie na innym ip itd. zakładał nową postać , ja mu dawałem na handlu hematy, logałem , restartowałem router (zmieniałem ip) logowałem się na głównej postaci , on dawał mi hematy na handlu, logał, usuwał postać i tak w kółko.

Mam pytanie czy dobrze robię?

Czy to nie będzie powiązane konto ( moje albo kolegi ) ? Mam nadzieje że ani ja ani kolega nie wyłapie bana.

Jeśli coś źle robię to napiszcie , i czy lepiej wywalać itemki na ziemię i zbierać ?

Z góry dzięki będą lajki :D

Opublikowano

Przekładać itemki poprzez wywalanie na ziemie zawsze jest lepsze , co do powiązania kont przez ip to ściągnąć program który zmienia ip ( nie powiem ci jaki , bo nie używam ) , ale jest kilka tematów o tym. Wchodzisz na zagraniczne ip , i wtedy logujesz bota na hematy , w ten sposób nie ma żadnego powiązania z żadną postacią ( o ile wywalasz itemki na ziemie ).

Opublikowano

Programu to chyba nie potrzebuje bo ip się zmienia jak wyłączę i włączę router więc to chyba wystarczy no nie ?

Opublikowano

No jak chcesz już resetować router to szybciej bedzie zalogować się na niego i go zresetować (logujesz się wpisując w pasku adresu swojej przeglądarki IP routera) , ale tak jak pisałem , chyba bezpieczniej bedzie logować się na zagraniczne IP , pamiętaj aby nie grać wtedy kiedy bot chodzi i zawsze zresetować przed i po uruchomieniu bota , a z przerzucaniem właśnie dobrze będzie , żeby Twój kolega też logował się na inne ip i inne konto i przerzucanie przez ziemie ( tak będzie bezpieczniej ).

Opublikowano

A jaki program polecasz ? I mógłbyś w skrócie opisać cały ten proces zmieniania ? xD ( byle nie aol )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...