Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fifa13: Przycięcie w karierze i nagle crashuje grę.

Kerneqly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem z grą Fifa 13. Otóż gram sobie karierę BVB. Jest tam luty czy marzec. 22 mam mecz a 20 gra lekko przycina (symulację dnia) i nagle crashuje. ZAWSZE w tym samym momencie.

Mam oryginalną pudełkową FIFE z zainstalowanym modem Moddingway. Gra cały czas chodziła normalnie (nawet z modem) tylko wczoraj właśnie crashuje.

Jakieś porady, z góry dzięki :)

Budowniczy
Opublikowano

Niewiem, czy mozliwe, że zacina się, bo masz zbyt dużo uruchomionych procesów.

Wejdz w Menadżer Zadań, i tam Procesy, i wyłącz te które uważasz, że są niepotrzebne, ale nie wszystkie :)

Aby wejść w Menadżer Zadań wciśnij kombinacje klawiszy:

CTRL + ALT + DELETE

Jesli to nie pomoże, to napisz w odp.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Ok spróbuję tylko po deinstalacji moda nie będzie można sprawdzić czy problem rozwiązany ;P

No w sumie to i racje. Ale po deinstalacji może nadal się zacinać to będziesz chociaż pewien, że to nie wina moda.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Postanowiłem odinstalować Fifę zaczęła się crashować zaraz po odpaleniu. Po deinstalacji i zainstalowaniu ponownie zainstaluję moda na nowo i sprawdzę rezultaty. Jak jakieś problemy pojawią na standardowej wersji gry (już po deinstalacji to napiszę)

Opublikowano

Dobra fifa już przeinstalowana i również zainstalowałem moda jak na razie wszystko ok. Jednak czy problem się rozwiązał powiedzeić nie mogę bo tej kariery już nie dało się uruchomić. Jak jakieś problemy się pojawią to napiszę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...