Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Clan

maryn1666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Postanowiłem że po miesiącach bez grania w MicroVolts i uporaniu się z problemami dotyczącymi mojego sprzętu powrócę do regularnej gry w MV.

Chciałem więc się was zapytać czy macie jakiś klan godny polecenia.A może jako że na forum jest już parę aktywnych osób więc moglibyśmy założyć klan. Dlatego proszę żebyście pod tematem zgłaszali się kto ewentualnie byłby chętny do clanu. Jeśli zbierze się garstka ludzi to założymy clan.

Pytania na PW MPC albo w grze na nick Zehell.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

ja byłbym chętny ale na razie nie mam dużego lvl'a ;c

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

Opublikowano

Ja jestem chętny miałem kiedyś 20 lvl wkręciłem się w tą gre ludzi myśleli, że na prawdziwym koncie mam 35 lvl może dlatego, że miałem duzo kont z np. 15lvlami czy 20.

W MV nie grałem już może dobre 5 mc ale powróciłem i dobrze mi się gra mam 5 lvl dziś wbije dyszke jak byłbyś chętny do przyjęcia mnie pisz gg: 17700444.

Moje stare nicki: barto0122, damian0122, kajto0122/kajtus0122, onnl0122 i wiele innych xD Głównymi postaciami byli Barto0122 i damian0122 tam chyba miałem najwyższe levele :)

Jestem zwykły młody chłopak nie zostanę bohaterem, z wiekiem pozostaje sobą, mam nadzieje że mądrzeje.

Opublikowano

Nie warto robic pl clanu poniewaz szybko sie rozpadnie

Ja osobiscie wole pograc w lepszych clanach

Wiem ze jest sporo polakow ladnie grajacych ale sa albo retired albo malo graja

Np Uran Clar Dreptus(skradziony) SirToomas FvckMyAss(banned) Sensey umadd(powrocil ale chyba juz nie gra ) Halt (nie gra) i.Ops ( nie umie polskiego dobrze ale nie byl dlugo w polsce i mozna sie z nim dogadac troche po polsku troche ang)

Opublikowano

Ja w sumie ostatnio troszkę znowu zacząłem grać w mv więc można uznać, że wróciłem. Co prawda na ten moment gram tragicznie ale to kwestia ponownego przyzwyczajenia. Co do tych graczy to myślę, że uran dałby się przekonać bo ostatnio też trochę grał. Jak coś to ja się na to piszę, ale żeby klan się nie rozpadł potrzeba dobrej atmosfery i wymagań w kwestii wieku albo kultury. Jak tak się zastanowić to właśnie toksyczni gracze byli przyczyną updaku tylu polskich klanów.

Ps. Ops byl nawet urodzony w Polsce z tego co pamietam, ale dosc szybko wyprowadzil sie do Usa.

Ps 2. Toomas jest zbanowany? Jeszcze dzisiaj go zapisywales na jakis turniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...