Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Win Ranked = 0 LP !?

Jerem96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, tak jak w temacie.

Mam 99 lp no to gram ranusia teraz, wygrany...happy już że wyjdę z tego Dirtu a tu...dostałem za rozgrywkę 0 LP...to jest normalne bo coś mi się nie zdaje -_-

Opublikowano

Albo jeśli jesteś w pierwszej dywizji danej ligi , sprawdzają Cię czy nadajesz się do następnej ligi .

No chyba nie.

To zależy tylko i wyłącznie od mmr ja gdy byłem w silver 1 to miałęm 84 pkt i po wygranym meczu od razu miałem serie do golda wiec nie ma czegos takiego jak sprawdzanie jest tylko MMR.

Opublikowano

O boshe. Ja rozumiem, że mmr może mieć wpływ, ale NIE DOSTANIE SIĘ 0 LP ZA MECZ... ^^ Próbowałeś relogować? Może to tylko bug graficzny. Jeśli nie, to nic raczej nie poradzisz... :v Co do poprawy MMR to musisz poprostu dosyć ogarniać i wygrywać gry, lub też przegrywając je nie mieć totalnie spieprzonych statystyk. Koniec końców im wyższe MMR tym mniej debilne teamy Ci dobierze i będzie Ci łatwiej iść w górę.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

O boshe. Ja rozumiem, że mmr może mieć wpływ, ale NIE DOSTANIE SIĘ 0 LP ZA MECZ... ^^ Próbowałeś relogować? Może to tylko bug graficzny. Jeśli nie, to nic raczej nie poradzisz... :v Co do poprawy MMR to musisz poprostu dosyć ogarniać i wygrywać gry, lub też przegrywając je nie mieć totalnie spieprzonych statystyk. Koniec końców im wyższe MMR tym mniej debilne teamy Ci dobierze i będzie Ci łatwiej iść w górę.

Panu już podziękujemy za wypowiedź która wprowadza w błąd.

Twoje MMR jest zbyt niskie, jeśli chcesz je zmienić na wyższe, pododge'uj trochę meczy, LP spadną lecz MMR pozostanie na swoim miejscu, ewentualnie wygrywaj więcej :)

Opublikowano

Jak ktos jest dajmy w plat i gra duo z b5 i bd przegrywac badz nawet wygrywac mmr mu spadna i bd dostawac mniej punktow. Masz niskie mmr. Wygraj kilka gier z rzedu solo. Spraw bys mial wiecej wygranych niz przegranych i jedziesz :)

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

ja dziś za losa miałem - 0 LP, potem w histori patrze zapobięgnięto porażce, a rozwalili nam inhibitor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...