Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gry przed-rankingowe, a nowy sezon

galizero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Rozegrałem 2/10 gier tych rankingowych, które mają mnie gdzieś tam wrzucić i niestety obydwie się nie powiodły czyli poległem. Czy jeżeli poczekam do S4 to te gry sie zresetują i będę grał znów 10 gier czy będę miał dograć te 8?

Opublikowano

graj dalej, nawet jeżeli wygrasz tylko 5 gier rankingowych to powinno Cię przenieść Brąz I / Srebro V

Wygrałem 7 i przeniosło mnie do brązu I :|

Ale graj. Kolega wygrał 6 i silver IV.

Opublikowano

Graj, bo najprawdopodobniej otrzyma się nagrody za dany ranking. To jest, ramka (prócz bronzu), avatar, i jeżeli jesteś gold + to pewnie i skin.

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

Nie do końca w temacie, ale spytam czy ktoś wie jak to jest w s4, bo w przejściu z s1 do s2 nie resetowało się chyba elo, natomiast w 3 wszyscy grali "od nowa" przez zmiane systemu... teraz dywizje itp mają zostać w s4 te co mamy?

@Topic Graj i życzę szczęścia, jeśli masz wysokie MMR to wystarczy Ci 5 winów do silveru, kolega wygrał 4 pierwsze gry, potem schrzanił kilka i ostatecznie wygrał 5, a był w silverze. Natomiast ja te 10 pierwszych rankedów grałem dawno temu jak jeszcze kompletnie nie wiedziałem co to lol i spieprzyłem je całkiem, ostatecznie wyszło 4 winy, a byłem w bronze II, nie I - także najlepiej jakbyś do 6 winów dociągnął.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Nadal masz szanse na wygranie tych pozostałych 8 rankedów.

Jeśli widzisz, że jakiś niedorozwój ma iść na siłę jako support to pójdź za niego.

Wygrałem 8/10 rankedów i przydzieliło mnie do Silver 2.

muzyka w sygnaturze :x.

Opublikowano

Co to jest ten MMR własciwie? U mnie jest już lepiej 2win 2loose dobrze by było jeszcze ze 3 mecze wygrać. Ogólnie gram supportem chyba, że zajęty to jungla, więc cieżko cokolwiek zdziałać

Opublikowano

Zagraj te 10 gier , a potem zobaczysz czy chcesz się wybić do gold bo możesz być silver III albo IV a nawet jak mój kumpel po 6 winach Silver II to zawsze możesz próbować do Gold chociaż V bo zawsze dawało nagrody za najwyższe elo (dywizje) .

Opublikowano

Zeby nie robic smietnika na forum to spytam sie tutaj...

Wbilem dzisiaj 30 poziom i mam pyt co do rankedow. Mozna rankedy grac 3vs3 ? Czy te 10 gier rankedowych, ktore trzeba pyknac na poczatku to zeby przenioslo mnie np do silvera V musze wygrac 5-6 meczy ale pod rzad ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...