Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rankedy teamowe

WalecznyKOX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy jak naleze do 3 Teamow rankedowych i np w 5v5 osiagne silver z 1 druzyna a pozniej rozegram mecz z 2 to dostane LP w silverze ?

tzn po 5 meczach osiagne silver odejde do teamu i z 2 teamem bede mogl wbic gold ?

LOL:

30 LVL

BRAZ I :<

Opublikowano

Mam pytanie czy jak naleze do 3 Teamow rankedowych i np w 5v5 osiagne silver z 1 druzyna a pozniej rozegram mecz z 2 to dostane LP w silverze ?

tzn po 5 meczach osiagne silver odejde do teamu i z 2 teamem bede mogl wbic gold ?]

Możesz wejść, wyjść z drużyny rankingowej ile chyba chcesz. Pewnego wieczoru, nawet ze znajomymi potrafiliśmy utworzyć z 4 razy drużyne i ją usunąc.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Jeśli należysz do dwóch teamów, to Twój profil pokazuje najwyższą dywizje, ale LP za wygraną w którymkolwiek teamie dostaniesz na konto tego teamu. Tzn. dalej będziesz tym silverem na tyle samo LP a powiedzmy brązem na innym LP.

Teamy możesz sobie do woli robić nowe i grać od nowa te 5 rankedów, sami tak robimy często.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...