Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Nicco's Vip Warrock Hack

wrboy1210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

e bo jak wlanczam tego hacka to nic niewyskakuje dlaczeego?? :mellow:

NIE HACKÓJ NA SERVERACH NA KTORYCH GRAJA POLACY LEPIEJ WEJDZ NA TO GDZIE GRAJĄ NIEMCY BO TO NOOBY

Opublikowano

Pobierz net framework 3.5

Nie on hakow nie robi sam tylko z neta są

Anty kicka zpatchowali ..

Ale co mi da to net framework 3.5??? i co to robi? :mellow:

NIE HACKÓJ NA SERVERACH NA KTORYCH GRAJA POLACY LEPIEJ WEJDZ NA TO GDZIE GRAJĄ NIEMCY BO TO NOOBY

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie. Lecz gdy odpalam hacka pisze "Waiting for warrock.exe " odpalam wr i pisze " injector succed " i okno znika. Loguje się na wr i wciskam insert. Nie wyskakuje mi menu hacka. Co jest grane?

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie. Lecz gdy odpalam hacka pisze "Waiting for warrock.exe " odpalam wr i pisze " injector succed " i okno znika. Loguje się na wr i wciskam insert. Nie wyskakuje mi menu hacka. Co jest grane?

Być może hack detected (lecz nie wiem, bo nie mam jak sprawdzić). Ewentualnie weź zaznacz zgodność z windows 2000 i uruchom jako administrator.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

tu jest kurde tyle opcji, że laguje jak cholera! jakie najlepiej powłanczać?

Bo zlechował takiego...

.

Opublikowano

Bo zlechował takiego...

Kurde masz rację wszystko ale to wszystko leechuje....:( No ale Ty jesteś pr0 mastah bo sam piszesz...:) Heh chciałbym być taki jak Ty.

Żałosne

off

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...