Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Multiverse Core

Mlamla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam problem z pluginem Multiverse Core. Zaczęło się od tego, że wgrałem nowy świat do FTP, ale mi nie odpowiadał, więc go usunąłem. W międzyczasie postanowiłem jeszcze inny świat zrobić, bo wydawał mi się najodpowiedniejszy. I tu się coś popsuło. Teraz Multiverse w ogóle "nie czyta" nowych światów. Proszę o pomoc, sam naprawdę nie wiem co takiego się stało. Pomóżcie bo po prostu nie wiem co dalej zrobić, a potrzebuję nowego świata.

Opublikowano

Spróbuj dodać ten świat ręcznie (w configu) a jak to nie pomoże, to sprawdź, czy nie blokuje tego jakiś plugin ;)

Opublikowano

Wpisz taką komendę :
/mv import nazwa_mapy NORMAL [Jeśli to mapa normalna nie superpłaska lub jakaś generowana przez specjalne generatory ;)]

Sygnatura.png?i_dim=1920x1200&app_id=web

Opublikowano

można też

/vw create NAZWA TYP

a potem usunąć Folder NAZWA i podmienic go z mapka jaką chcesz

@edit
/mv

a nie

/vw

Opublikowano

Wpisz taką komendę :

/mv import nazwa_mapy NORMAL [Jeśli to mapa normalna nie superpłaska lub jakaś generowana przez specjalne generatory ;)]

A co jeżeli to jest mapa superpłaska? bo właśnie taka mnie interesuje.

Opublikowano

To powinno tak działać :

/mv import Nazwa_Mapy NORMAL -t flat

Czyli, podsumowując mam np napisać /mv import Nazwa NORMAL -t flat ? Wiesz, żebym czegoś po drodze nie popsuł :F

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...