Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Optfine nie działa ;_;

Rzary.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

._. Pff, tak bardzo to pisałeś. To tak jakby napisać "zrobiłem ciasto ale było niedobre. HELP. Ma ktos przepis?".

Jak zainstalowałeś? Wrzuciłeś do folderu "mods" po instalacji Forge'a, bo wtedy nie ma prawa to działać (przynajmniej z obecną wersją Optifine). A jeżeli zrobiłeś to poprawnie, czyli skopiowałeś w folderze "versions" 1.6.2 i zamieniłeś jego nazwę na customową (np. Modded) w każdym pliku, po czym wgrałeś pliki class i inne z zip'a do Modded.jar, usunąłeś META-INF, zrobiłeś nowy profil w launcherze o nazwie byle jakiej i wybrałeś tam wersję Modded to nie ma prawa działać. A więc - jak to zrobiłeś?

Brak sygnatury. :3

Opublikowano

Oh God, właśnie rozjebałeś system. Nie wiem czy wiesz, teraz minecraft nie korzysta z folderu bin, lecz assets, w którym to są profi... zaraz zaraz, jaką masz wersję? Beta 1.4? =]

Premium/nopremium? PW jak chcesz więcej info o instalacji modów, ale w Tutorialach jest tego pełno. ;)

Opublikowano

Ja pierdole, możesz wytłumaczyć jak się to robi? nie siedzę w mc , jak Ty, 24/h a potem się śmieję z typka bo nie wie jak wrzucić optifine , bo nie gra w tą gre. Śmieszny jesteś, możesz stąd iść, czekam aż ktoś mi to wytłumaczy. Tak mam premium.

Opublikowano

Ja się nie śmieję - ale jest taki dział jak "Tutoriale" oraz "Modding". Czy tak trudno tam zajrzeć bądź skorzystać z wyszukiwarki?! Wytłumaczyłem Ci co nie co, masz poradnik, skoro nie ogarniasz opcji "Szukaj". I nie - nie siedzę w tym 24/7. Ale po roku grania może należałoby TROSZECZKĘ KUR**(de) ogarnąć, co się dzieje?

Poradniki:

http://www.mpcforum.pl/topic/1012816-tut162-instalacja-forga-i-optifine/

http://minecraft.pl/instalacja-modow-na-nowym-launcherze/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...