Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka małych pytań przed kupnem :)

.Hide.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a pytania to :

1. Czy często można znaleść hakera na serverach ?

2. Jak jest z optymalizacją gry są np: spadki fps w różnych miejscach , przycięcia itd. ?

3. Czy często jest update ?

4. Kiedyś grałam w War-Z na początu premiery gry (przed zmianą nazwy Infestation ) Czy doszło dużo nowości np: bronie, mapki itd. ? jak tak to jakich ??

Za każdą odp dam po +

(no prawie każdą :D )

dzięki.

WMYc.png

Opublikowano

1. Ja przez całą gre w infestation spotkałem jednego.

2. Nie zdarzyło mi się.

3. Tak

4. Map nie ma, auto i nic z tych rzeczy. Broń i tym podobne pierdoly są nowe.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

1.Bardzo rzadko ja akurat po PB nie spotkałem ani jednego

2.Zależy od komputera, ale wiadomo tutaj będzie ciąć, jak nie duże miasto to strzały i zombie. Ale to sobie na mniejszą grafike dasz i jest Gites

3.Nooo zależy raz często raz się czeka ale nawet często.

4.Bronie doszły nowe. Mapa wyjdzie zaniedługo z autami. Nie wiem czy wiesz ale aktualna mapa teraz jest powiększona.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

1. Spotkałem tylko 1

2. Mam spadki fpsów (ale to dlatego że mam kompa sprzed 8-7 lat)

3. Tak są często

4. W następnym update dodadzą zmienione colorado

Opublikowano

okej ostatnie pytanie :)

czym się różni kupno gry ze strony oficjalnej czy steam ?

WMYc.png

Opublikowano

Jest tylko 1 różnica jak kupisz ze strony to na e-mail przychodzi tobie e-mail i musisz zobić konto . a jeżeli kupisz na steamie tylko klikasz akceptuj i grasz

Opublikowano

1 spod kałem od ch*ja cziterów
2 Spadki Fps są duże ale ja mam dobrego kompa i mam loga że sobie usuwam trawę :)
3 Tak ale to idiotyczne update
4 tak robią nową mape ponad rok ;)

Nie polecam ci kupować na steam ja nie mam na steam i mam 0 crashy a kolega jak wchodzi na jakiś server to odrazu Crash nie kupuj na steam masz taniej na non steam do tego

Opublikowano

70% ludzi cisnie na ESP na płatnych hackach. Zreszta, załozmy nie macie hacka to sie nie dowiecie. Myślicie dlaczego są takie Ban Wave :P?

Lepiej Bys zrobil kupujac DayZ ew. poczekał na standalone. We WarZa bez hacka nie masz po co grać :x.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi którzy piszą że nie spotkali tutaj cheaterów.

Wystarczy pograć na cheacie przez 30min żeby dowiedzieć się że połowa graczy ciśnie na esp, a pozostali mają aiboty albo chodzą w 10. Większość z nich wydała więcej na hacka, niż na samą grę.

PB gówno dał. Jeżeli ktoś wie jak "mądrze" używać haxa i jakimi statystykami dysponują developerzy to nie musi martwić się o bana.

Na kradzionym koncie bardzo chciałem dostać bana. Na haxach grałem chyba ze 2 miesiące zanim dostałem to czego chciałem. I nie było to ukrywanie że posiadam dopalacze. Prosiłem nawet na czacie o reporty.

Wiem że zakupiłaś już grę ale ja szczerze odradzam Ci grania w Infestation.

Ta gra najpierw wciąga a później wkurwia.

Dobra rada na początek: Jeżeli widzisz ruska na serwerze to natychmiast wyjdź bo na 90% to cheater. Ostatnio bardzo ich dużo. Przeważnie cisną na speedhackach.

Opublikowano

Nie piszcie, że dużo cheaterów, że bez cheatów nie da się grać bo to bezsensu. Nie ma tutaj wgl żadnego wpływu na grę. Kiedy chcemy polutować to idziemy na serwer z najmniejszą ilością ludzi, gdzie cheaterów nie będzie, bo są oni najczęściej na PVP, aczkolwiek w moim przypadku nie spotkałem nikogo. Nawet jeśli coś stracisz co może się (przez cheatera) zdarzyć raz na xxx dni, to pewnie będziesz już ogarniać i zdobędziesz drugi raz to samo. Podsumowując: dokonałaś dobrego zakupu dobrej gry :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...