Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Battlefield 3 Nie Chce Sie Pobrać !

damianos820

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Kupiłem Sobie Battlefield'a 3 Premium Edition i jestem na etapie pobierania dodatków takie jak Edycja Limitowana Walka w Zwarciu i taie tam. Pobrało sie do 5 % i dalej nie chce ruszyć resetowałem kompa Wyłączałem nic nie chce ruszyć ;/. Co Mam zrobić żeby Pobieranie Ruszyło ??

Opublikowano

Może nie masz miejsca na dysku? bo z tego co wiem to origin ściąga grę i od razu ją instaluje. Sprawdź w origin gdzie pobiera ci się gra, zmień sobie miejsce docelowe na inny dysk gdzie masz więcej miejsca. I włącz "naprawa instalacji" czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie :)

Pomogłem... ? Liczę na  "Lubię To !"  :P 

Ksonix.png

Opublikowano

Origin ostatnimi czasy łapie zwiechy ja np. musiałem około 10 razy stopować pobieranie ponieważ nie szło dalej.

Zastopuj pobieranie wyłacz,włącz Origin i powinno iść dalej.

Opublikowano

Popieram. Ja dziś kupiłem premium i musiałem 13 razy wylanczac origina dziwne wcześniej tak nie było. Nie resetuj kompa tylko jak ci sie zetnie znomu wyloncz origina jeszcze raz go wloncz i bedzie ci wie pobierać ^^

BUSZU-PL.png

Opublikowano

przeinstaluj origina, sprawdz dokładnie gdzie ci się pobiera gra standardowo na C nawet jeśli zainstalowanego masz na "D" . tak jak koledzy wyżej Origin sie zawiesza, resetuj aż do skutku;]

\

Opublikowano

Może nie masz miejsca na dysku? bo z tego co wiem to origin ściąga grę i od razu ją instaluje. Sprawdź w origin gdzie pobiera ci się gra, zmień sobie miejsce docelowe na inny dysk gdzie masz więcej miejsca. I włącz "naprawa instalacji" czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie :)

O Miejsce Sie nie boje dlatego bo 400 GIga wolnego. Już wiem co robić i troche sam sie kapnąłem i od Was Że musze wyłączać i włączać origina co jest troche Niefajne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...