Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Logowanie na strone

ZielonyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Po tym wycieku danych kazano mi zmienic haslo.

Ok przekierowywuje mnie na strone,wpisuje swoje dane,kod recaptcha i co widzę ?

An error has occurred. Please try again later.

Czy moje konto zostalo skradzione(Ktos zmienil wczesniej przy tym wycieku) czy ich strona nie dziala poprawnie ? Możecie się zalogować ?

@Edit

Na maila nic mi nie przyszlo,zobaczylem informacje o zmiany hasla w grze(przy logowaniu)

71436685879740346019.png

Opublikowano

przeciążenie na stronie najprawdopodobniej. ja główne konto miałem zalogowane na stronie stale, także odrazu po kliknięciu odnośnika przeniosło mnie do zmiany passów i się udało. jednak na refach 5 kont po 6-7lvl mam ten sam problem co wy. jednak zauważcie że jak w kliencie wpiszecie inne hasło niż właściwe, zostaniecie o tym stosownie poinformowani że jest błędne;) także niech nikt nie boi się narazie o konta...

Opublikowano

Mnie się w końcu jakoś udało zalogować, próbowałem różnymi przeglądarkami co chwilę i w końcu zadziałało. Wcześniej miałem ten sam błąd co Wy.

Opublikowano

Strona jest przeciążona. Wszyscy gracze chcą zmieniać hasło w tym samym momencie a przynajmniej ich część a trochę ich jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...