Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Obraz w grze

Bluur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemka mam garrys moda od 4 dni i normalnie wszystko było ok. Od wczoraj coś się stało z grafiką a mianowicie zwiększa się ogromnie kontrast/jasność tam gdzie jest światło albo jak odpalę latarkę w grze...

Screenshot jak to wygląda:

Jak to mogę naprawić? Robilem reinstall i nic.. Nie jest to wina kompa bo wszystkie gry na silniku Source działają poprawnie jak i również inne gry. W ustawieniach próbowałem kombinować ale nie zmienia się nic.

e2TT2Na.png

Opublikowano

samo usuniecie gry nie daje ci w 100% usuniecia plikow. bo deinstalacji sprawdz czy folder gry nadal znajduje sie.. standardowo C:\Program Files\ Folder z gra (czesto taki folder zostaje) a ponowna instalacja w to samo miejsce ze pliki nie usuniete znow pracuja.

po deinstalacji dobrze jest tez uzyc CCleaner i rozwiazac nim wszystkie bledy (powoduje tez usuniecie ukrytych plikow i pozostalych rejestrow z ustawieniami) ktore pozostaja po deinstalacji gry.

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...