Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

7 Days To Die, czyli sześciany i zombiaki

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Przeglądając ostatnio różne stronki z gierkami, znalazłem to:

"7 Days To Die"

jaquette-7-days-to-die-pc-cover-avant-g-

Co w niej takiego szczególnego, dlaczego ja polecam? A dlatego, że jest to coś nowego, coś co pozwala nam pójść o jeden krok dalej niż np. WarZ. Cóż, dla niewtajemniczonych powiem, że świat składa się z... sześcianów, tak, tak, dokładnie jak w Minecrafcie, ale z małą różnicą. Z jaką? Przekonacie się, grając w 7 Days To Die
Dodam tylko, że gra osadzona jest w klimacie postapokaliptycznym z DUŻYM elementem craftingu!
*Pozycja obowiązkowa dla fanów "zombie" !!!

Polecam masę filmików na YT i innych stronkach "filmowych"

Oficjalna stronka:

http://7daystodie.com/

* aktualna cena to 35$, trochę dużo :-[

test

Opublikowano

Cena niestety zaporowa, patrzac na to co oferuje. Podobno ma byc na Steam za 15 $, poczekamy zobaczymy.

test

Opublikowano

Cena niestety zaporowa, patrzac na to co oferuje. Podobno ma byc na Steam za 15 $, poczekamy zobaczymy.

Na steam zawsze takie gry są tańsze niż na oficjalnej stronie moim zdaniem po alphe dadzą mniejszą cenne gdy zobaczą mniej ludzi lub promocje na jakiś okres czasu.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Jak dla mnie trochę śmieszne, że za taką grę chcą 35$. Gra ma mnóstwo bugów, powinni iść podobną drogą jak zrobił Mojang, na początku tanio dostęp do alphy, później podwyższają cenę. :)

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...