Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rozdzielczoscią 640x480 Steam

HarrO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w tytule pisze mam problem z rozdzielczoscią 640x480. Zaczne od tego:
Mam steama od 3 dni kupiony, gdy wchodze w Cs'a "Options", "Video" jest rozdzielczosc minimalna 960x720 mniejszej nie ma przypomne że grafike mam na OpenGL a jeszce jedna ciekawostka ze jak zmieniam na Software to są mniejsze rozdzielczości, robiłem też tak. wchodze w Steam -> Gry ->ppm na cs'a -> własciwosci-> ustaw opcje uruchamiania i pisalem - h 640 -w 480 i też nic to nie dało. Karte graficzną mam Radeona . Pomocy :(post-999440-0-21455700-1377072995_thumb.jpg Tak to wygląda.

Opublikowano

o co ci chodzi bo nie rozumię ? tzn . Chcesz aby była rozdzielczosc 640x480 ? jak nie ma to nie będziesz miał bo skąd ? nwm może spróbuj reinstal cs ;x

Opublikowano

Tak chce tak jak każdy a nie mogę.. Niewiem może wina ekranu czy coś ustawienia ? moze ktos wie i by napisal.. ja po prosut nie umiem grać na innych rozdzielczościach ;/ Reinstal robiłem i nic..

Opublikowano

No a ja właśnie caly czas mam na Display'u na Normalu.. i włąsnie oto chodzi że nie ma mniejszej rozdzielczości i to mnie dziwi a na Widescreen mam najmniejszy 1024x480 najmniejszy . Może jest jakaś komenda zeby wkleic do configu na zmiane Rozdzielczości?.. czy coś bo inaczej sie grać nie da..

Pod Resolution masz Display Mode zmieniasz tam z WideScreen na Normal, wlaczasz to co teraz na ss i jest oki

No a ja właśnie caly czas mam na Display'u na Normalu.. i włąsnie oto
chodzi że nie ma mniejszej rozdzielczości i to mnie dziwi a na
Widescreen mam najmniejszy 1024x480 najmniejszy . Może jest jakaś
komenda zeby wkleic do configu na zmiane Rozdzielczości?.. czy coś bo
inaczej sie grać nie da..

Opublikowano

1. Logujemy sie do naszego steama
2.Otwieramy biblioteke z naszymi grami
3.Klikamy prawym przyciskiem myszy na na Counter Strike
4.Wybieramy Wlasciwosci
5.I dajemy Parametry Startowe / Ustaw opcje uruchamiania
6. Otwiera nam sie okno w ktorym wpisujemy np. -w 640 -h 480

Na 100% działa, testowane ;] Tam se wpisuj jaką chcesz rozdzielczość. Możliwe że nie działało bo robiłeś spacje pomiędzy "-" a "w". Robiłeś tak:

- w 640

A ma być tak:

-w 640 -h 480

Liczę na plusa ^_^

Pozdrawiam, B.

Opublikowano

1. Logujemy sie do naszego steama

2.Otwieramy biblioteke z naszymi grami

3.Klikamy prawym przyciskiem myszy na na Counter Strike

4.Wybieramy Wlasciwosci

5.I dajemy Parametry Startowe / Ustaw opcje uruchamiania

6. Otwiera nam sie okno w ktorym wpisujemy np. -w 640 -h 480

Na 100% działa, testowane ;] Tam se wpisuj jaką chcesz rozdzielczość. Możliwe że nie działało bo robiłeś spacje pomiędzy "-" a "w". Robiłeś tak:

- w 640

A ma być tak:

-w 640 -h 480

Liczę na plusa ^_^

Pozdrawiam, B.

Nic nie dało.. znam ten pomysł robiłem tak nie raz ale nic.. Reinstall też nic na Software mam mniejsze rozdzielczości ale tam nie będe grał bo sie nie da .. a jeszcze jedno jest ciekawe ze na Non Steam ą mniejsze rozdzielczości jest może plik z rozdzielczościami?? czy coś? bym podmienił takto :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...