Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Talisman Online

Akimoto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zapodaję wam bota do Talismana, nie jest to nic specjalnego, bo działa on na zasadzie używania przycisków klawiatury, czyli nie będzie zbierał dropa bo nie ma na to hotkey'a. Ale zawsze lepsze to niż nic :) (Bot nie jest mój)

Talisman Online Bot By Lilyz

screen1.jpg

Scan: tutaj

Pobierz

Oczywiście nie jest to jedyny bot do tej gry. Dowiedziałem się jeszcze że jest lepszy bot który już nawet zbiera dropa, używa potów itp. Problem jest w tym, że jak go pobrałem i próbowałem coś z nim zrobić to zaczął mi wariować komp, plik był nie skanowany, a jak sprawdziłem teraz to się zdziwiłem bo trochę tego było. Poza tym nie mam pojęcia jak go użyć, wygląda na takiego co wrzuca się do głównego folderu z grą, ale nic to nie dało. Przypuszczam też że ten bot to jedna wielka ściema i on w ogóle nie działa. Jeśli ktoś będzie chciał to mogę zapodać link bota, ale to już na własną odpowiedzialność. Możecie też poszukać sami tego bota w mniej zawirusowanej wersji.

Talisman Online Bot By TK Soft

Scan: tutaj

Mam jeszcze prośbę do zarządzających tym forum o utworzenie działu Talisman Online, ponieważ nie raz przewijał się tutaj temat o tej grze a dobrze by było uniknąć bałaganu i ułatwić dostęp do informacji i plików. Na pewno nie tylko ja byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam,

Akimoto

"Don't worry about a thing,

Cause every little thing gonna be all right."

Opublikowano
am jeszcze prośbę do zarządzających tym forum o utworzenie działu Talisman Online, ponieważ nie raz przewijał się tutaj temat o tej grze a dobrze by było uniknąć bałaganu i ułatwić dostęp do informacji i plików. Na pewno nie tylko ja byłbym bardzo wdzięczny.

jestem za :) zajebioza giera czesto sie pocina :)

moglbys mi dac link do tego bota by tk soft? ;p mam drugiego starego kompa zaryzykuje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A mozesz napisac jak sie nim poslugiwac?

Nie bardzo kapuje te "tekrardan sonra" i sn meditasyon yap" ;]

A takze Sending time, chodzi o cooldown skilla czy czas w jakim jest uzyty?

Pozdro ;)

Opublikowano

z lewej keye skilli i Tab aby zaznaczal moobki z prawej czas ladowania skilla na dola co ile moobkow ma usiasc i odpaczyc oraz jaki czas ma siedziec :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...