Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Fiddle ADC

_Shank_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w topic, Fiddle adc. Pewnie odrazu myślicie skąd taki pomysł, ale widziałem na youtube jak koleś sobie radził. Maxował Q (fear-strach) miał duża przewage i dużo też dawało mu i jeszcze skill E daje uciszenie to też jest duży plus. O ile mnie pamięc nie myli wogule nie używał W.(Dopierwo wtedy kiedy zaczoł to maxowac). No to co o tym myślicie?

( Sry za błedy ktore tam napisałem ale pewnie zrozumiecie xD)

qpos1x.png
Sygnatura wykonana przeze mnie.

Opublikowano

fiddle adc ?! pojebalo?!

przeciez on ma taka żałosną animacje ataku.

@edit

jaku juz chcessz grac na tym bot lane to duzo lepiej sprawdzi sie fiddle suport ty fear'ujesz przeciwnego adc a toj adc go zabija ta opcja jest duzo lepsza i efektowniejsza od fiddla adc

Opublikowano

@up cos ci sie nie podaoba to nie pisz w tym temacie

@t dla mnie to ciekawy pomysł patrząc ze ma przerazenie na 20 minut ;p i uciszenie na 6 sekund :) bardzo ciekawe

Yolo ziom , wiem ze jestes bronze V i piszesz tu tylko zeby zdobyc posty .

@up

Fidle supp 100x lepszy

Opublikowano

Fiddle? ADC? No kurwa, na tym forum to już chyba wszystko widziałem. Nie, on tylko mid, jungle i może jeszcze się nadać na suppa, nic więcej...

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Niewiele postaci nadaje się do grania nimi niestandardowo. Fiddle właśnie się nie nadaje. Zagrasz nim wszystkie pozycje oprócz adc ;). Prędzej spróbuj sobie Lulu pod adc, ogromna "pompa".

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...