Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Shaco ad czy ap

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam zamiar jutro kupic sb shaco i mam pytanie; czy lepszy jest pod ad czy ap.Nie nawidze junglowania i dzieki bogu nigdy tego nie robie.Jestem glownie mid/solotop player lecz czesciej chodze na mida.Prosze o uzasadnienie swojej wypowiedzi

Opublikowano

To po co kupujesz junglera jak nielubisz junglowac ? Ale rób go pod ap - ad jest usless w late game

Opublikowano

@UP ty jesteś usuless na tym forum.

AP shaco jest dobry przez pierwsze parę minut, w JUNGLI aby złapać przeciwnika z lowhp na redzie pacynkami które pod AP biją chory DMG. Shaco pod AD w late jest o wiele lepszy niż AP. Składasz Kose Statikka, IE i inne (nie znam dokładnego buildu). Podczas TF włączasz Q rzucasz się na ADC/APC i z sztyletu free kill robi również chory DMG. Pozdrawiam UP.

csyt2-signa.png

Opublikowano

AP i AD w late są gównem, ale lepszy kiedy już AD. AP musi się czaić co może być trochę irytujące,a TF już nie będę mówił ile nie robi, a AD pada szybciej od AD CARRY.

Opublikowano

Rozgarnięty AP może namieszać, stawiam Cię gdzieś między bronzem/srebrem, więc lepiej buduj się AD. Poza tym jeżeli nie lubisz junglować, to go po prostu nie kupuj. Wsio ;)

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

jakis czas temu oglądałem stream polskiego gracza r331 diament2 chyba ma na wescie. grał ap shaco z teleportem na jungli (teleport działa na pacynki). robił cuda. a jak zobaczyłem jego quadre to mi kopara opadła. mimo wszystko to wyższa szkoła gry w lola. i trzeba umieć wykorzystać ten potencjał żeby coś robić tą postacią w ap...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...