Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SunCraft] [1.6.2] [Survival + Frakcje] [Other Drops] [40 slotów] [Eventy] -> Zajrzyj!

SlaNdisH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

16ko.png

Witam! Chciałbym zaprezentować nowy serwer SunCraft! Jest to odmieniona edycja naszego serwera, jednymi z nowości jakie mogę osobiście opisać są: poprawa pluginów, budowa nowego spawna, oraz naprawa wielu, wielu błędów takich jak: "kickanie z serwera kiedy płyniesz łódką i na coś wpadasz"

Przejdźmy do tematu!

rrbs.png

Serwer powstał parę dni temu, lecz graczy odstraszało "niechlujne jego stworzenie", co mam na myśli? Serwer praktycznie powstał w jedną noc, oraz jego spawn można było uznać za budowlę początkującego. Ja chcąc pomóc ekipie, zaproponowałem całkowicie odmienić serwer. Administratorzy ostro wzięli się do roboty, i tak jak wcześniej napisałem wszystko zostało poprawione. Nowy Spawn budowaliśmy bardzo długo, jeżeli można tak to nazwać. Screen zobaczycie niżej.

Ponowne otwarcie, poprawionego w 100% serwera SunCraft Nastąpi 21.09.13

Co oferujemy?

* Szybką pomoc w każdej sytuacji

* Otwartość w wszelkich propozycjach

* Poparcie uznanych graczy

* Konkursy na VIP'y(wkrótce na forum :) )

Czego oczekujemy?

* Propozycji poprawek

* Pomocy w zaangażowaniu graczy w "życie serwera"

Czego możecie się spodziewać po administratorach?

* Rzetelnych odpowiedzi na każdy temat

* Miłą obsługę

* Bardzo dużego zaangażowania w serwer(praca przy nim nawet po 6h dziennie)

IP: 144.76.78.177:27164

* Sloty: 40 (Jeżeli będzie trzeba, to zostaną zwiększone)

* Hosting: Pukawka

* Status Serwera: Online

* White List: Off

* Non-Premium: On

epz3.png

Opiekun Serwera: Dymot0

Opiekun Serwera: AroN

Technik: MrCamperek

Osób pomagających przy serwerze jest jeszcze kilka, lecz wymieniam najważniejsze persony, z którymi możecie się kontaktować w serwerowych sprawach.

0tvk.png

ivcyzt.jpg

2czblzo.jpg

Pozdrawiam oraz Zapraszam na otwarcie!!!

Opublikowano

Kolejny serwer ?

Nie stać was na więcej ?

Na zwykły , starodawny FreeBuild , lub Hardcore ?

Ciągle te "Surwajwyl + Frakcje/Gilydyje"

Ale wbije, i sprawdzę , na co stać.

Opublikowano

Hm ja po prostu pomagam z serwerem jak mogę administratorom. Hm kolejny start... Bardziej miałem na myśli 2 sezon serwera, kiedy to był jednym z najlepszych 40-slotowych survivalów. Tak jak pisałem wyżej.. Liczymy na subiektywne oceny i porady co do rozwijania serwera. Osobiście chciałbym pomóc serwerowi poprzez pisanie pluginów, aczkolwiek znam się na PAWN'ie i trochę c++ a javy niestety nie opłaca się uczyć.

Pozdrawiam!

@EDIT:

Free build? Czemu nie, ale wg mnie najfajniejsza zabawa jest właśnie na takim serwerze. Co dalej? Zobaczymy jak pójdzie z tym serwerem, a być może na następny raz zaprezentuję Free Build/Hardcore

Opublikowano

@UP Racja, potrafie taki spawn stworzyc , w 15 minut?. Ta latarnia ,i miecze byly budowane bez komend ;/

Opublikowano

Energy 15 minut? To chyba nie masz niestety poczucia czasu. Mogę sie założyć, że nawet w godzinę, niedałbyś rady tego zrobić. Zajęło by Ci to znacznie więcej czasu. Owszem poslugowaliśmy się niektórymi komendami, ale nie znaczy to, że nie włożyliśmy w to dużego wkładu pracy.

Tyle ode mnie na ten temat.

Więc nie wypowiadaj się na jakiś temat jeśli niemasz o Tym zielonego pojęcia. Dziękuje i Pozdrawiam.

; )

Opublikowano

Komend? Jedyne komendy jakich użyliśmy to było stworzenie 1 cylindra - 1 poziomu. Teren trzeba było robić po swojemu, resztę rzeczy tak samo. Mosty trochę się różnią, ponieważ każdy oddzielnie był budowany, a wszystko dzisiaj poprawimy.

Jeżeli nie wiesz, to się nie wypowiadaj, bo skoro poświęciłem na to ponad 1 dzień to nie chcę, żeby ktoś tą pracę "zbluzgał"

Edit: Wcięło white list - serwer otwarty!

Opublikowano

Zapraszamy Na Serwer. Dodaliśmy Kilka nowości m.in. Plugin polegający na tym,że gdy strzelimy z luku headshota zadawane są większe obrażenia :)

Opublikowano

Odstraszającą rzeczą jest other drops - ze stone dropią tylko diamenty i złoto. Najprawdopodobniej zostanie to zmienione. Czekamy na decyzję H@. Po zmianie będziecie mogli wydobyć ze stone żelazo,węgiel itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...