Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Assassins Creed vs Prince of Persia

Ponurak145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiedziałem gdzie to dać ale strasznie chciałem wam to pokazać

http://www.youtube.com/watch?v=f4zAQDM8ubQ

tak dobrze wykonanej roboty co do bijatyki nigdy nie widziałem :) powinno i wam się to spodobać co mam nadzieje 5:06 najlepszy moim zdaniem moment do 5:20

miłego oglądania jeżeli admini nie usuną tematu

Budowniczy
Opublikowano

Dobrze wszystko, jest, napewno nie usuniemy :)

Jak byś piracił to kosz, ale jak na YouTube, to nie ...

Co do filmiku, no to może być jest nawet, nawet xD

Pozdrawiam.

Opublikowano

^^ ja jedynie dałem coś co lubią gracze gier Prince of Persia i Assasina chyba nikt sobie nie przeoczy okazji kiedy te 2 bohaterskie postacie daja sobie bo gębie :)

Budowniczy
Opublikowano

Assasinek rządzi według mnie, pod grafiką.

POP, ma taką inną tą grafikę, aż nie da się określić ;)

Polecam zagrać we wszystkie części Assasin's Creed, ale zaczynajcie lepiej od jedyneczki, bo bedzie wam potem lepiej się grało ;)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Assasin według mnie debiutuje, a Persia nudna jak nic ... W Asc można lepiej rozwijać swojego bohatera niż w Persii. Do fabuły Persii nic nie mam, lecz w Asc zdecydowanie jest lepsza. Ja natomiast wole grafike w Asc, powiedzmy, ładniejsza i lepiej rozwinięta.

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Nie można porównywać tych dwóch gier bo AC to gra tej generacji a POP to gra poprzedniej generacji.To tak jakby porównanie Baldur's Gate i Dragon Age. A poza tym Prince of Persia to prekursor Assasyna.Nie wiem czy wiecie ,że pierwszy assasyn miał się rozgrywać właśnie w Persii a fabułą miała się opierać na uratowaniu księcia.

pan1ravis.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...