Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejne Ewolucje YouTube.

Haritirox

YouTube Ewolucja/UpDate  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy kolejne ewolucje/Update poprawiaj? YouTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym poruszyć sprawe uptade YouTube. Czy kolejne poprawki dobrze na niego działają ? Jak myślicie.

P.S
Założyłem ten temat bo dzisiaj wchodze na youtube. Nie moge nić obejrzeć bo ograniczenia wiekowe.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Ograniczenia wiekowe były chyba zawsze i nigdy nie miałem z nimi problemu. Jeśli chodzi o zmiany wyglądu YT itd. to mi się w sumie troszkę nie podoba. Stary wygląd kanału był o wiele fajniejszy można było stworzyć coś naprawdę fajnego. Nie podobają mi się reklamy, które trzeba obejrzeć całe bądź czekać aż 30 sek. (Reklama Samsunga z Usherem). Czasami YT mi się laguję z niewiadomych przyczyn np. gdy ruszam myszką nie pokazuje mi się pasek z czasem albo nie pokazują mi się filmiki po prawej stronie ekranu. Ostatnio oglądałem taką Vlogerkę z USA i ona zrobiła tzw Boyfriend TAG i ostatnio jak wchodziłem na YT w wybranych dla mnie miałem kilka BF Tagów.

Opublikowano

to wiadomo w co wchodzisz ^^

top: Myśle że nie są na tyle idiotami żeby sobie samemu w nogę strzelać i w końcu będzie all dobrze :)

Opublikowano

YouTube się rozjebał i to bardzo. Nowy styl kanałów jest beznadziejny i już nie można mieć tła albo playlist tak jak kiedyś.

Żółty Magiczny Guziczek <3

jp8p35.png
Opublikowano

Nowy YT jest beznadziejny. W ogóle zabiłabym tych ludzi, którzy stworzyli połączenie z Google+. Wszyscy chyba chcieli dobrze, ale wyszło tragicznie... innowacje nie wszystkim służą, a na pewno nie stronie, która raczej powinna bić prostotą i funkcjonalnością. Na chwilę obecną tak nie jest.

Opublikowano

YouTube z Ewolucji na Ewolucje coraz to gorsze zamiast coraz to lepsze było najlepsze to jak ktoś miał partnera mial tą swoją malutka miniaturke obok nicku to było najlepsze.

Admin Cienia
Opublikowano

Jakie ewolucje.. może owulacje.. Wedłóg nich to jest rewolucja ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jutub zbliża się do upadku, nastąpi potop i powstanie Bonzub.

Youtube, portal który BYŁ bardzo dobry, teraz dodali jakieś chujostwa

ALE JJAYJOKER NIE RZYJE ;<

1377337197-U369478.png

Opublikowano

Czy tylko ja pamiętam, pierwsze kanały na YT jakie były od 2006 roku do chyba 2010? Tyle że zacząłem z YT korzystać w 2008 roku, oglądając Gothic Prawdziwą Historie i inne filmy podobne, to wtedy było coś jeśli o kanały chodzi. I system oceniania jak dla mnie był lepszy, bo były gwiazdki.

Teraz YT jest zintegrowane z googlami co uważam za największy minus. I do tego można lajkować jak na Facebooku, co też jest sporym minusem. Z YT zrobili portal prawie podobny do Facebooka, tyle że oglądasz filmy...

Nie podoba mi się też to, że administracja YT zamiast walczyć z chamstwem jakie tam panuje, to ciągle pracuje nad ulepszaniem designu...

Opublikowano

Ograniczenia wiekowe były chyba zawsze i nigdy nie miałem z nimi problemu. Jeśli chodzi o zmiany wyglądu YT itd. to mi się w sumie troszkę nie podoba. Stary wygląd kanału był o wiele fajniejszy można było stworzyć coś naprawdę fajnego. Nie podobają mi się reklamy, które trzeba obejrzeć całe bądź czekać aż 30 sek. (Reklama Samsunga z Usherem). Czasami YT mi się laguję z niewiadomych przyczyn np. gdy ruszam myszką nie pokazuje mi się pasek z czasem albo nie pokazują mi się filmiki po prawej stronie ekranu. Ostatnio oglądałem taką Vlogerkę z USA i ona zrobiła tzw Boyfriend TAG i ostatnio jak wchodziłem na YT w wybranych dla mnie miałem kilka BF Tagów.

http://bit.ly/11kQtk2

YouTube z Ewolucji na Ewolucje coraz to gorsze zamiast coraz to lepsze było najlepsze to jak ktoś miał partnera mial tą swoją malutka miniaturke obok nicku to było najlepsze.

Dokładnie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie najbardziej wkurzylo to, ze kiedys nad filmem byl taki guzik, i jak sie kliknelo, to wyskakiwala lista filmow, ktore zostaly wrzucone po filmiku, ktory ogladamy. Teraz tego nie ma i trzeba sie pieprzyc z sukaniem...

Opublikowano

Ech zmiany jak zmiany, jak na moje troche za duzo pogmatfali ale jak juz sie przyzwyczaje to jest wygodniej.

Seiran95.jpg

Opublikowano

kiedyś niby było lepiej ale teraz nie jest aż tak źle, nie wiem czemu ludzie beczą ze stronka to syf.. dla mnie stronka git i każdy nowy update jest fajny

Opublikowano

Ja tęsknie za starym stylem youtube, te pionowe kanały itp... a co do reklam - adblock i heja

ograniczenia wiekowe były, ale tera zostały zaostrzone i to bardzo

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Przekombinowują. Jakkolwiek dziwnie brzmi to słowo w tej odmianie...;D Łącznie kont...przełączanie...swoje dane,inne pierdoły,jak ostatnio weszłam to już nie wiedziałam na jakim koncie jestem. :P Ale idzie ogarnąć. :) Na fejsie też były wkurzające zmiany. Wszystko idzie do przodu, trzeba przywyknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...