Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak nabić szybko FP na EU ?

RiCo~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie :3

...Życie jest jak gra...

...Nie mozesz dac sie wyeliminowac...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

Musisz być nominowany przez znajomych chyba, że da radę zrobić dwa konta i jednym się nominować a drugim odbierać nagrody, ale nie wiem czy to zadziała.

iuub.png

Opublikowano

szukaj nowych graczy którzy nie osiągnęli jeszcze "staff seregant" i namawiaj na nominowanie Ciebie , ja tak parę noobków wrobiłam :D

teraz mam wygląd (jeszcze 180 dni) ak (jeszcze 210dni) oraz 7 k fp na zapas . ;)

ew samemu Się nominuj i wbijaj sobie fp .

10 expa = 1 fp

Jeżeli stać cię na rp , kup nawet sms'em za 30zł wykup 100% expa i w weekendy jak są bonusy lecisz mutanty/s&d ;)

Opublikowano

szukaj nowych graczy którzy nie osiągnęli jeszcze "staff seregant" i namawiaj na nominowanie Ciebie , ja tak parę noobków wrobiłam :D teraz mam wygląd (jeszcze 180 dni) ak (jeszcze 210dni) oraz 7 k fp na zapas . ;) ew samemu Się nominuj i wbijaj sobie fp . 10 expa = 1 fp Jeżeli stać cię na rp , kup nawet sms'em za 30zł wykup 100% expa i w weekendy jak są bonusy lecisz mutanty/s&d ;)

O ty przebiegła ! :D

Mi tam to nie działa, bo zwykle natrafiam na graczy z małymi rangami, ale już znającymi CF-a.

iuub.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...