Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który samochód lepszy?

Zuberson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się bardziej kupić forda mustanga bossa (1.9kkk) , porshe 911 gt2 czy może bmw m3 gts - które według was auto jest najlepsze ?

Opublikowano

Wszystkie są jednymi z najlepszych wozów za IGC w swojeje kategorii.

Ford Mustang Boss 302 '12 będzie najlepszy na pościgi.

Porsche 911 GT2 będzie najlepszym wyborem na wyścigi, a BMW M3 GTS sprawdzi się na mniej krętych trasach.

Opublikowano

bierz porsche może ma do dupy wygląd boss ma nieziemski to jest najlepszy wyborem ale boss jak ogarniesz też miodzio :)

Opublikowano

hmm boss na pościgi się bardziej nadaje ale jeśli chcesz wyścigi to myślę że BMW będzie dobre ^^ w GT2 nic mi się nie podoba...

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

Jeżeli miałbyś wybierać jedno z tych aut bo na reszte nei masz miejsca czy jest inny powód, to ja bym brał Porsche.

Zdecydowanie w klasie A jest to autko, którym można coś osiągnąć. GTS jest dobry ale na większości tras nie

da rady sobie z Porsche. Boss to raczej autko tylko do pościgów, w wyścigach w klasie A i S jest bardzo słaby.

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...