Skipper_ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 NAjpierw wpisałem kod ten co obok jest: BF3 i wyskoczyło mi Limited edition ale zauważyłem drugi kod na premium edition więc go wpisałęm i pisało na dole przycisku: Wykorzystaj inny kod.To jest jakiś błąd czy tak ma być? Bo dodatki moge pobrać za free a premki nie moge pobrac xxx Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Premki się nie pobiera. Pobiera się tylko 5 dodatków, które otrzymujesz w ramach Premium Odnośnik do komentarza
Skipper_ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 To czyli mam już tą premke ? i to normalnie że na pudełku mam Premium Edition a w originie Limuted Edition ? xxx Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Premium Edition to masz podstawkę + premium, Limited Edition, to podstawka z DLC Back to Karkand. Jeżeli możesz pobrać wszystkie DLC, to masz premium i nie będziesz miał napisane na Orginie BF3 Premium, tylko po prostu BF3 LE Odnośnik do komentarza
Skipper_ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Aha czyli spoko Moge spokojnie instalować Bf3. Team do zamknięcia Przepraszam za double posta ale takie małe pytanko: do czego służy CD Disc 2 ? To jest zapasowa płyta ? xxx Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Aha czyli spoko Moge spokojnie instalować Bf3. Team do zamknięcia Przepraszam za double posta ale takie małe pytanko: do czego służy CD Disc 2 ? To jest zapasowa płyta ? Zapewne po wsadzeniu D1 po jakimś czasie będziesz musiał wsadzić D2, żeby kontynuować instalację Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.