Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanko]Konto na Becie LoL'a

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nwm czy to tu, ale mam pytanie. Chciałbym pograć z kolegą na becie LoL'a i jestem ciekaw, czy da się jeszcze zarejestrować gdzieś, a jeśli nie, to za ile bym mógł kupić/wymienić (Nie wiem co...xD) konto w becie?

Opublikowano

Rejestracja na PBE jest zamknięta, nie można się teraz zarejestrować. A co do ceny kont, to popytaj się wśród kolegów - jeśli mają to powinni dać ci je nawet za darmo.

Najprawdopodobniej będzie otwarta w przyszłości, jednak nie wiadomo kiedy dokładnie.

Opublikowano

Właśnie w tym problem. Mam na chwilę obecną jedno konto, ale pożyczone. Chcieliśmy rankedy grać na becie (Nie wiem po co, ale chcieli : D) i mamy dwa konta, a chcieliśmy 5... W tym, że jedno konto jest "kolegi kolegi". Skomplikowane. Ja mam jedno konto pożyczone i drugi kolega ma pożyczone. Reasumując - nikt nie gra na swoim.

Opublikowano

"trzeba czekać" to znaczy, że zostanie na nowo otwarta? A jeśli tak, to kiedy?

Trzeba oczekiwać na odpowiedz ze strony Riot'u .

QYUhDIk.png

Opublikowano

Trzeba oczekiwać na odpowiedz ze strony Riot'u .

Równie dobrze, to może być za rok? Tak w ogóle, dlaczego beta została zamknięta? Przez to, że wszystko tam było dostępne czy jak?

Opublikowano

Równie dobrze, to może być za rok? Tak w ogóle, dlaczego beta została zamknięta? Przez to, że wszystko tam było dostępne czy jak?

Tak, może być to równie dobrze nawet za rok. A co do powodu zamknięcia bety to nie wiadomo, lecz osobiście przypuszczam, że z powodu zwyczajnej głupoty graczy, którzy zamiast testować i wyłapywać bugi woleli grać tam normalnie i cieszyć się skinami za darmo.

Opublikowano

dlatego, że dużo ludzi zakładało konta by po prostu tam grać a nie szukać bugów i zgłaszać tego.

@edit

up szybszy

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Tak jak ja na koncie kolegi : D Prawdę powiedziawszy, to beta jest 100x lepsza niż oficjalny... Ale patrząc na to z innej perspektywy, beta jest dobrym miejscem na sprawdzenie sobie skórek/postaci i zagraniu na zwykłym LoL'u. Chcieliśmy 5 kont, żeby sprawdzić optymalne składy drużyn, ale wychodzi na to, że nic z tego nie wyjdzie. No nic. A co do kont. Cenowo wie ktoś?/Miejsce gdzie można kupić/Od kogo można kupić?

Opublikowano

Tak jak ja na koncie kolegi : D Prawdę powiedziawszy, to beta jest 100x lepsza niż oficjalny...

A to się uśmiałem, beta lepsza niż oficial, jeśli chcesz ciągle grać na PBE i nie chcesz nic osiągnąć to tak... lepsza dla takiej osoby, lecz zobacz pierwszy lepszy normal lub ranked. Runy pod hybryde i adc na topie i gra się kończy na 20minucie bo się nie da wygrać z takim teamem, do tego dochodzi takie coś. Planujesz gre o 20, wchodzisz do launchera PBE - niedostepny serwer i masz po zabawie :P

PBE zamknęli z tego co wiem o kolejki logowania, i dlugo pewnie nie bedzie otwarta rejestracja (i dobrze) tyle ludzi co tam sie pcha na darmowe rp i pz co tydzien to szok. Kiedys jeszcze konta na allegro mozna bylo znalezc po 2-5zł dziś niczego juz nie kupisz za tyle jesli chodzi o PBE :P

Opublikowano

Dla mnie lepsza. Biorąc pod uwagę, że mogę sprawdzić każdą postać/każdą skórkę i sprawdzać optymalne runy etc. to tak, jest lepsza. A zwykły? Kupisz postać i znowu zbieranie od nowa. Jak ostatnio kupiłem Dravena i Nocturna. Z tego to tylko Nocturne mi się spodobał i co teraz z Dravenem? 6300 w błoto. A zwroty już wykorzystałem. Jak chcesz udowadniać mi, jak zwykły LoL jest lepszy od PBE to sb daruj. Mam własne przekonania, których nie zmieniam

Opublikowano

@Up

To gratuluje Ci kupowanie postaci , przed jej sprawdzeniem . Logiczne ze czekasz na rotacje z Dravenem , grasz nim tydz., jak Ci siądzie to kupujesz , jak nie to nie . Ja mam konto na PBE i nie polecam tego syfu , pelno noobow ktorzy na official nie daja rady. Na allegro widzialem za 5dych konto , ale sie to nie oplaca .

Opublikowano

@Up To mogę czekać w nieskończoność wiesz? -.- Czekałem na Dariusa tyle i dopiero po miesiącu wszedł na rotację a chciałem kupić jakąś postać. To co, miałem grać do 25 lvla na Ashe? -.-

Opublikowano

Na allegro kupisz za 10/20 zł konto PBE. Sam się zabezpieczyłem i założyłem 7 kont na PBE, teraz jak jakiś znajomy potrzebuje to pożyczam za "piwko".

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...