Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Origin

zalupa17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie .

Mam pewien problem z Fifą 13 i Battlefieldem 3. Gdy wkładam płytkę do napędu uruchamia się instalator , gdy klikam Instaluj instalator się wyłącza i nie pokazuje się dalszy etap instalacji , to samo mam z Fifą , mógłby mi ktoś wytłumaczyć czemu tak się dzieje bo nie mam zamiaru ściągać BF'a przez Origin.. , z góry dzięki za odp. :)

Opublikowano

Przeczyść rejestr, zobacz czy firewall czy antywirus nie blokuje ci gry. Przeskanuj komputer antywirusem. :)

Pomogłem... ? Liczę na  "Lubię To !"  :P 

Ksonix.png

Opublikowano

Dzięki za pomoc , właśnie w nocy ściągnąłem BF'a ale teraz gdy sciągam Fife cofa mi się pobieranie mianowicie gdy mam już 95% cofa się do 69% , wie ktoś może o co chodzi ?!!!

Opublikowano

To ze ci cofa pobieranie to pewnie winna serwerów, są za bardzo przeciążone prze tą stronę humble coś tam :D... gdzie możną kupić bf za małe pieniądze.. i dużo ludzi pobiera teraz :) Ewentualnie wyłącz zapory i antywirusa na czas pobierania bo możliwe ze antywirus blokuje pobieranie bo widzi zarażone pliki.

Pomogłem... ? Liczę na  "Lubię To !"  :P 

Ksonix.png

Opublikowano

Said again...

Musisz czekać aż to naprawią jeśli to serwery, choć ja uważam że bug mógł wkraść się do Origina.

Opublikowano

Dzięki , już Fifa ściągnięta ale to nie koniec problemów -_- . Teraz po początkowych ustawieniach , po ustawieniu ich , wyborze klubu itp fifa się zawiesza , wie ktoś może o co chodzi :/ ..

Budowniczy
Opublikowano

Zaaktualizuj sterowniki karty graficznej i procesora.

Może to coś pomoże.

A, i jeszcze po zaaktualizowaniu zrestatuj komputer i wtedy odpal!

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dzięki , już Fifa ściągnięta ale to nie koniec problemów -_- . Teraz po początkowych ustawieniach , po ustawieniu ich , wyborze klubu itp fifa się zawiesza , wie ktoś może o co chodzi :/ ..

Możesz mi powiedzieć co zrobiłeś, że ci się pobrało, bo ja od tygodnai fife pobieram i co chwile cofa.

Budowniczy
Opublikowano

@MaTe ^^

załóż własny temat, tutaj nie nabijesz postów ...

Zamykam, ze względu, że Właściciel już napisał mi.

Pozdrawiam!

Temat

/close

P.S. Właściciel tematu, niech też założy własny temat, tutaj można pisać TYLKO i WYŁĄCZNIE O 1 PROBLEMIE, trzeba było to dodać w temacie, ale trudno, trzeba założyć własny ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...