Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy wy też macie lagi w lolu tera?

Wojλk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wieczorkiem , mogą być laggi , lecz na pewno to przeminie . Jeśli dalej problem będzie się pojawiał to polecam Ci kontakt z dostawcą oraz wyłączenie wszelkich programów podczas gry np, torent , antywirus itp .

Opublikowano

To nie dostawcy internetu... bynajmniej nie u mnie. Ja pisałem kilka dni temu do swoich, ale napisali że na ich transmisji jest wszystko OK bo od tygodnia mam ping od 40 (bez walki jak np wracam ) do 300 przy team fightach gra jest straszna ;/ nie wiem co pisać do RIOTU bo ciągle odpisują mi to samo... sprawdź usługi dostawcy neta etc... (w procesach chodzi wyłącznie LOL oraz nie ma podzielonego łącza na innych użytkowników w domu)

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Nie, nie mam lagów nigdy mam stałe 75 FPS na wysokich ustawieniach, i ping 40. I nic się nie zmienia, nie wiem czemu wszyscy ostatnio płaczą na lagi i ping duży, jak macię router, konsole, laptopa, i komórke pod wifi, do tego GG, Skype i radio włączone i jeszcze jedziecie na BoL'u to się nie dziwie. Ja bez rozmów na skype podczas gry mam 35, a z Skype 41. Wiec pomyślcie a nie tworzycie bez nadziejne tematy, wątpie że każdy co się ostatnio "żali" ma problemy z dostawca internetu... tylko wbija na forum i zakłada temat że mam ping 300, 100, 200. Wywalcie PMB z systemu i nie uzywajcie routera tylko modemu i 0 aplikacji w tle sam LoL, zauwazycie różnice.

Opublikowano

Ja mam ping oraz FPS w porządku, a pomimo to czasami mam takie dziwne 'zawieszki'. Większość ludzi w teamie pisało, że ma coś podobnego. Pewnie to znowu coś z serwerami, mam nadzieje że niedługo to naprawią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...