Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] MarinerMT2 Video Promotion #3 + Info

MarinerMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

CcNmoce.jpg

Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie!

Chciałbym się dzisiaj podzielić z Wami kolejnym krótkim filmikiem, który został stworzony
w celu promocyjnym serwera Metin2, o nazwie MarinerMT2. Serwer ten zostanie dopiero
uruchomiony więc proszę uważnie czytać opisy do poniższych filmów, w celu
uniknięcia zbędnych pytań. Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
Dodatkowo w filmie zamieszczona została informacja odnośnie
daty startu serwera. Pozdrawiam!

Video

CcNmoce.jpg

Opublikowano

Dobra, połączyłeś sceny innych gier z napisany i twierdzisz, że to wideo promocyjne Twój serwer Metina.

Jeśli mam tutaj cokolwiek oceniać to wolę tego w ogóle nie robić... Widziałem Twoje poprzednie filmy i skleić kilka gotowych klipów z trailerów i dodać napis to nie jest większy problem. Mnie by było wstyd pokazać taką pracę. Jeszcze to pytanie, po co? Po jaką cholerę wstawiać scenki, trailery innych gier do metina? Raz nie te postacie a drugi raz, nie ta grafa. Metin to ogólnie zbiór obrazków.

Opublikowano

Dobra, połączyłeś sceny innych gier z napisany i twierdzisz, że to wideo promocyjne Twój serwer Metina.

Jeśli mam tutaj cokolwiek oceniać to wolę tego w ogóle nie robić... Widziałem Twoje poprzednie filmy i skleić kilka gotowych klipów z trailerów i dodać napis to nie jest większy problem. Mnie by było wstyd pokazać taką pracę. Jeszcze to pytanie, po co? Po jaką cholerę wstawiać scenki, trailery innych gier do metina? Raz nie te postacie a drugi raz, nie ta grafa. Metin to ogólnie zbiór obrazków.

Nie rozumiesz idei tego typu filmików :)

Ja rozumiem pojęcie filmiku promocyjnego, przynajmniej na serwer Metina2 w ten sposób:

Ma się on po prostu sprzedać jak największej liczbie potencjalnych odbiorców i nie ważne

co się w nim znajdzie, ponieważ jeśli chodzi o Metina2 każdy wie jak to wszystko

wygląda w rzeczywistości. Większą uwagę skupi na sobie ten filmik, aniżeli skręcił

bym coś bezpośrednio z serwera. I nie ważne czy on wywoła pozytywne wrażenie

czy też negatywne. O to chodzi w reklamie! Ma ona za wszelką cenę zrobić ogromny

szum wokół reklamowanego produktu. Nawet jeśli wywoła negatywne wrażenie,

to większość ludzi sięgnie po ten produkt, w celu sprawdzenia, przekonania się

czy to na pewno jest takie złe :)

Chwila moment i mamy 2 negatywne komentarze, i o to w tym wszystkim chodzi

Przyjdzie tutaj jeszcze parę osób które będą chciały sobie coś niemiłego napisać,

zaczną się kłócić, zrobi się lekki szum, a inni zaczną wchodzić bo się ''coś'' tam dzieje :P

Mimo wszystko dziękuję za konstruktywną i kulturalną krytykę.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru :)

CcNmoce.jpg

Opublikowano

Ja rozumiem pojęcie filmiku promocyjnego, przynajmniej na serwer Metina2 w ten sposób:

Ma się on po prostu sprzedać jak największej liczbie potencjalnych odbiorców i nie ważne

co się w nim znajdzie, ponieważ jeśli chodzi o Metina2 każdy wie jak to wszystko

wygląda w rzeczywistości. Większą uwagę skupi na sobie ten filmik, aniżeli skręcił

czy też negatywne. O to chodzi w reklamie! Ma ona za wszelką cenę zrobić ogromny

Przyjdzie tutaj jeszcze parę osób które będą chciały sobie coś niemiłego napisać,

zaczną się kłócić, zrobi się lekki szum, a inni zaczną wchodzić bo się ''coś'' tam dzieje :P

Masz to z innej gry, tak? Nie znam jej nazwy, ale jakby przyszedł gracz, który w nią napieprzał stwierdzi tylko WTF.

Widziałeś filmik z Metin2 Master? Tam to jest wideo promocyjne, które nawet nawiązuje do metina.

Opublikowano

Raczej negatywne opinię nie zachęcą graczy, żeby wbili na serwer, pomyśl...

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Raczej negatywne opinię nie zachęcą graczy, żeby wbili na serwer, pomyśl...

Co ma negatywna opinia na temat filmiku do samego serwera, pomyśl...

CcNmoce.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...