Peffi Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 | | | | | | | | | | | | | | | | KwadratowyCraft Informacje: ** Adres Ip ** - 46.29.21.141:26661 ** WhiteList ** - Włączona ** Potwory i Zwierzęta ** - Włączone ** Player vs Player ** - Włączone Lista Pluginów: ** AdminHelper ** - Pomocne funkcje dla Administratora ** AuthMe ** - Rejestracja/logowanie na serwerze ** AutoSaveWorld ** - Zapisuje świat ** CombatLog ** - Banuje gracza za przelogowanie się ** Essentials ** - Podstawowe komendy,funkcje ** Factions ** - Dodaje frakcje ** PayInItems ** - Dodaje tworzenie frakcji za przedmioty ** HealthBar ** - Dodaje HP nad głową ** iChat ** - Plugin pomocny w obsłudze czatu ** LegendaryMessages ** - Modyfikuje napisy śmierci, dodaje ogłoszenia na serwerze ** NoCheatPlus ** - Blokuje większości funkcji hacków ** OtherDrops ** - Dodaje drop z innych minerałów ** PermissionsEX ** - Uprawnienia ** Teams ** - Dodaj druzyny RED & BLUE ** PluginMetrics ** - Usprawnia niektóre pluginy ** WorldGuard ** - Zabezpiecza świat ** WorldEdit ** - Możliwość modyfikacji dobrowolnie świata ** Vault ** - Potrzebny do działania niektórych pluginów Gracza: === Gracz ===- Komendy essentials- Komenda /afk- Komenda /mail- Komenda /kit Gracz- Komenda /msg - Wyslanie prosby o teleportacje /tpa- Zaakceptowanie teleportacji /tpaccept- Odrzucenie teleportacji /tpdeny- Komenda /spawn- Komenda /sethome- Komenda /home Administracja: ** Lider Niebieskich ** Evorias ** Lider Czerwonych ** Brak(Poszukujemy) Wzór Podan: Nick: Wiek: Cos o sobie: Dlaczego ty? Odnośnik do komentarza
Ramirezs Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Nick:HooliganWiek:15Cos o sobie:Jestem HardcoremDlaczego ty? Bo lubie PVP Odnośnik do komentarza
Majak Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Nick: rychuPL Wiek: 13 Cos o sobie: Mam na imię Ryszard,interesuję się informatyką i sportem.Lubie czasami pograć w minecraft. Dlaczego ty? Ponieważ jestem wyjątkowy i unikatowy w swoim rodzaju.Po prostu jestem miły,uczciwy i pomagam innym. Ps. Czemu serwer jest na 1.5.2 ? @Edit Serwer na 1.6.1 :P @Edit2 Znów na 1.5.2... Odnośnik do komentarza
EvilDemage Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Nick:EvilDemage Wiek:16 Cos o sobie: hmm co tu dużo gadać, dowiesz się jak razem pogramy Dlaczego ty? a dlaczego nie ? ;D Z chęcią zostanę liderem czerwonych, nie jeden serwer sie zmajstrowało ;D i mam spore doświadczenie x Odnośnik do komentarza
Sality Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Nick: SpustDoUst (tak wiem ... dać 100zł za tak głupi nick ... mi się podoba i chuj! ) Wiek: 19 Cos o sobie: Mam na imię Kornel w minecrafta gram od Alpha 1.2.6. Grałem dużo na takich serwerach i sądzę że mam duże doświadczenie. Dlaczego ty? : Nie lubię dzieciaków na serwerach, przez co sam staram się zachowywać poważne, oczywiście nie chodzi mi o to że jestem drętwy jak chuj w wzwodzie ... umiem się bawić ale też z umiarem :3 Mam nadzieję że zostanę dodany, sądzę że doskonale nadam się na lidera czerwonych. PS. Jeśli serwer postoi dłużej to chętnie polece was na mojej stronie i dam TSa dla użytku serwera (dla graczy). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.