Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak to zrobic ?

An0nym0us

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, zalozmy ze robie kanal o nazwie "Nie wchodzic!" i jak np. moja kolezanka wejdzie do niego to nie bedzie mogla z niego wyjsc, rozumiesz? ;/

Opublikowano

Nie, zalozmy ze robie kanal o nazwie "Nie wchodzic!" i jak np. moja kolezanka wejdzie do niego to nie bedzie mogla z niego wyjsc, rozumiesz? ;/

Na danym kanale ustawiasz needed join power, w zaawansowanym systemie uprawnień.

Podaj mi na PW ip serwera na którym to jest, a tak wgl. to takie coś nie jest możliwe..

Takie coś jest możliwe :3

Opublikowano

Na danym kanale ustawiasz needed join power, w zaawansowanym systemie uprawnień.

Takie coś jest możliwe :3

Ustawisz needed join power i co potem ustawisz aby nie mogła zejść z channelu ? NIC. Bo to nie jest możliwe.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Aa, chodzi Wam o to, że jeśli ktoś wejdzie na dany kanał to nie może potem z niego wyjść?
Jeśli tak to: Channel Permissions -> Client -> Sticky client

Ustawisz needed join power i co potem ustawisz aby nie mogła zejść z channelu ? NIC. Bo to nie jest możliwe.

Wszystko jest możliwe O_o jak się umie.

Opublikowano

Istnieje coś takiego jak "stick". Nie można się ruszyć na inne kanały.

@Sry UP nie przeczytałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...