devilerz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam, czy RX-8 '09 daje rade w klasie B? I jakie kolorki części do niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Tak,jest to świetne auto.Ma najlepsze przyspieszenie w tej klasie,lecz nie dorównuje czołówce z powodu bardzo słabego nitra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavelGie Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Daje radę, choć nitro ma słabe, więc przegra tam np. z MR2 czy M3 Sport Evolution. Po za tym dobre części ultra tam musisz włożyć, co jest nieopłacalne w tej Mazdzie. Ja mam ją w klasie C. MacVon in RMF MAXXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheVolume Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ja mam RX-8 i jestem zadowolony, mimo mizernego nitro daje radę w klasie B, lecz ciężko jest nią wygrać z MR2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilerz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jakie kolorki części najlepiej do niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyjan_97 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 od kiedy liczą się specjalne kolorki ......nowa jakaś głupia moda ;p wsadź to co daje najwięcej...i tak bez dobrego kierowcy auto jest niczym ;x ..ale jeśli chodzi o rx-8 może i ma dobre przyspieszenie ale ja go nie polecam do B lepsze jest MR-2 i BMW M3 SPORT EVOLUTION Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.