Mrcziter Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 szukam server cod mod podobny do tego : czyli jak wbije 500lvl na jakiejś klasie awansuje na podobna tylko lepszą, nie gram na tej ponieważ nie da się wejść co chwile retrun i tak wgl mam bana Pomogłem?! Daj Lubie To! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kashido Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Masz tu wszystkie Serwery : serwery.wiaderko.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrcziter Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Masz tu wszystkie Serwery : serwery.wiaderko.c Masz tu wszystkie Serwery : serwery.wiaderko.com cały czas biore z tamtąd serwery nie umiem znaleźć Pomogłem?! Daj Lubie To! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.