fabianPROPL Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Mam LT 3+ i chciałbym wiedzieć czy na dzień dzisiejszy można grać na przeróbce bo mam do CoD Bo 2 nuketown i 2 dni golda. Mój wójek mi wypala gry i mówi że jak jest dobrze wypalona gra to da się grać (cod bo 2 orginał) on ma przeróbkę i gra przez neta normalnie. Czy mogę liczyć na szybką odp. i czy nie złamałem regulaminu pisząc to (przeczytałem cały ale nic nie było że o przeróbkach pisać nie wo lno) PS:Xbox 360 slim jak ktoś chce wiedzieć PS2: sorry za ort ale piszę na fonie + jestem dyslektykiem i nie wiem czy dobrze napisałem wyraz bezpieczny Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ryzyko bana zawsze jest. Nawet jeśli gra jest nagrana w 100% ihasem, i grasz na LT 3.0 to możesz dostać bana. Ale najczęściej bany są za źle wypalone gry, lub granie przed premierą online, więc jeśli masz dobrze wypaloną grę to graj ;p Ja osobiście już 2 lata gram tak online i na razie wszystko dobrze, ale pamietaj, że nigdy nie jesteś w 100% bezpieczny. Odnośnik do komentarza
fabianPROPL Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 a jak mam orginalną grę to jest mniejsze ryzyko ? W zombie bym sobie pomykał z kimś (sam 31 runda) Odnośnik do komentarza
kakako15 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jak wolisz może przyjechać policja za przerabianie i granie na nielegalnych grach lub zbanują ci konsole i koniec z grania. Według mnie jak lubisz ryzykować to ryzykuj. Odnośnik do komentarza
fabianPROPL Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 noo właśnie nie lubie dlatego się pytam was. Aktualnie gram w bordelands 2 (pirat) i też chciałbym z kimś pograć może jutro spróbuje i wam powiem czy bana mam czy nie Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Bana dostaje się za przerobiony napęd w konsoli, więc w przypadku gry na oryginałach, ryzyko bana jest takie samo. Odnośnik do komentarza
TwojPsycholog Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jak wolisz może przyjechać policja za przerabianie i granie na nielegalnych grach lub zbanują ci konsole i koniec z grania. Według mnie jak lubisz ryzykować to ryzykuj. Jasne , czołgiem mu się do domu wjebią i wszystko rozjebią .... Jeżeli wypaliłeś ihasem i masz lt 3 to graj Odnośnik do komentarza
fabianPROPL Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Może powiem wszystko przerabiałem konsole w vimagio (bydgoszcz tylko nie wiem czy dobrze napisałem nazwe) . Wójek wypala i sprawdza każdą grę którą mi daje (płyty verbatimy) narazie gram tylko single player ale to już staje się nuuuudne ;D ale mam pomysł czy jak wyjme dysk z xklocka wezme profil na pendriva i mnie zbanują to jak wsadzę dysk spowrotem to dysk też będzie zablokowany ? Zależy mi na profilu i sejwach ;D Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Może powiem wszystko przerabiałem konsole w vimagio (bydgoszcz tylko nie wiem czy dobrze napisałem nazwe) . Wójek wypala i sprawdza każdą grę którą mi daje (płyty verbatimy) narazie gram tylko single player ale to już staje się nuuuudne ;D ale mam pomysł czy jak wyjme dysk z xklocka wezme profil na pendriva i mnie zbanują to jak wsadzę dysk spowrotem to dysk też będzie zablokowany ? Zależy mi na profilu i sejwach ;D To, gdzie przerabiałeś nie jest ważne, bo możesz przerobić sobie nawet w domu, w pierwszym poście napisałeś że masz LT 3.0 +, więc jest dobrze, najnowsza przeróbka. Tylko, czy twój wujek, nagrywał gry, które Ci dawał nagrywarką Ihas ? Odnośnik do komentarza
fabianPROPL Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 tak poza tym wyciągać dysk czy nie i czy bez profili x też mi uaktulni dasha ? @Edit a jeżeli już dostane bana to odrazu po załączeniu konsoli , aktualizacji dasha czy po kilku dniach i jak to spr żebym nie bloknoł dysku Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Z tego co pamiętam, to już nie blokują dysków przy banie, ale mogę się mylić. Bana możesz dostać w dowolnym momencie. Odnośnik do komentarza
Froze321 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Bana dostaje się za przerobiony napęd w konsoli, więc w przypadku gry na oryginałach, ryzyko bana jest takie samo. Pieprzycie głupoty kolego, jeżeli będzie grał na oryginałach nawet z przeróbką napędu to nie dostanie bana. @topic Jeżeli gra jest wypalona ihasem i obraz gry został przeprowadzony przez abgx ryzyko zbanowania konsoli jest znikomy. Odnośnik do komentarza
fabianPROPL Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 dziś dzień sądu pytanie wyjąć dysk (upgreaduje real racing 3 i odpalam xklocka z netem wi fi ) @edit last (ok serce mi wali x właczony i zara załączam internet iiiiiiiii ?????? Aktualizacja nie powiodła się kod s 3F4A-0000-0080-0300-8007-000F @edit eee już naprawiłem dysk trzeba było włożyć ok chwia prawdy ale jak się wku@@@@ jak dostane bana że wydre się na całą hate @edit srry za przekleństwa ale k**** ile to może jeszcze trwać !!! Już chyba jest 99% i staneło zara zemdleje bo aż żołądek skacze ;D @final edit FACK YEAH nie mam bana Odnośnik do komentarza
piotrek125 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Tak bana nie dostaniesz Odnośnik do komentarza
fabianPROPL Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 teraz mam inny problem mianowicie skonczyl mi sie gold. Probowalem zrobic sobie ten kod z japonskiej gry ale mi nie dziala. Czy ktos moglby zrobic mi kod na 48h wiem ze sa na sms ale 11 zl ?? kasy nie mam. Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 teraz mam inny problem mianowicie skonczyl mi sie gold. Probowalem zrobic sobie ten kod z japonskiej gry ale mi nie dziala. Czy ktos moglby zrobic mi kod na 48h wiem ze sa na sms ale 11 zl ?? kasy nie mam. Nikt Ci nie zrobi kodów bo już się nie da. Skończyły się. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Ja nie wiem co się założyciel tematu martwi tym banem nawet jak ma nagrywane gry iHasem lol , a poza tym teraz to już tak nie banują no chyba że oszukujesz na cheatach Online. Druga sprawa jest taka że jak Mikuś chce rozdać większości rzeszy użytkowników klocka bana to jedzie falami a nie się bawi jeden po drugim. Odnośnik do komentarza
fabianPROPL Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Nie wiem czy napisałem (napisałem) o tym że to nie ja wypalam tylko mój wujek Odnośnik do komentarza
Paul107 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 No zawsze jakieś jest,to wiadomo. Ale jest ryzyko jest zabawa Ja do tej pory gram na przeróbkach i nic nie dostałem. Do tej pory.. 50/100/150/200/250/300/400/500/600/700/800/900/1 000 Odnośnik do komentarza
fabianPROPL Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Tak samo gram se w gta online @Edit off-topic się robi a bana nie mam więc można zamknąć Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.