Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas zmiany mapy EXE. przestał działać

DawCioS1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiem , że było wiele już tego typu pytań/problemó ale żadna odp mnie nie zadowoliła , a mianowicie chodzi o to , że gdy mapa się zmienia wszystko fajnie się ładuję i cyk Crash do pulpitu i dobrze znany csgo.exe przestał działać nigdy nie miałem problemów tego typu , reinstale ,spójność plików nic nie pomogło . Wcześniej cs śmigał idealnie ale 2 dni temu po patchu wszystko się zepsuło.

Prosze o pomoc bo można oszaleć :(

komenda nic nie pomogła , usuwanie bin nic nie dało reinstale , spójności też nic .

Ktoś zna rozwiązanie tego problemu ?

Opublikowano

grasz na jakiś cheatach ? , spróbuj reinstal cs ? bądz wejdz w folder z gra i tam masz mapy to usun je i wgraj od nowa>?

Opublikowano

jaki masz system? sprobuj uruchomic jako administrator albo jak robisz reinstall i aktualizacja jak Ci gre popsula to otworz biblioteke gier prawym na cs go i masz wlasciwosci tam masz aktualizacje i wylacz moze bedzie ok chociaz nie wiem

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...