Dawcio3eee Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Siemanko drodzy użytkownicy forum , chciałbym was zapytać czy przy moim sprzęcie fifa 14 bez problemów pójdzie. Wymagania fify : dwurdzeniowy procesor (Core 2 Duo lub nowszy) - Intel Core 2 Duo 2,4 GHz 2 GB RAM kartę graficzną GeForce 8800 GT lub Radeon HD 2900 (zgodną z DirectX 9.0c, z przyspieszeniem 3D, z obsługą Shader Model 3.0 lub nowszego) system operacyjny Windows XP, Windows Vista lub Windows 7 Mój komputer: Procesor ---> AMD Athlon (thm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 1.99GHz, 4 GB ramu Karta graficzna ---> Nvida Geroce GT240 512 MB GDDR5 - Tak mi na pudełku piszę. Proszę o szybką pomoc , bo nie wiem co muszę ulepszyć. Dawcio ----> Ethana.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiachoPolska Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jeszcze nie znane sa wymagania fify 14 chodzi ci może o 13? "Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawcio3eee Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wymagania fify 14 są identyczne do wymagań 13. Więc na ich zasadzie mi powiedz co mam zrobić. Dawcio ----> Ethana.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawcio3eee Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 @ REFRESH Dawcio ----> Ethana.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efx Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wymagania sprzętowe, minimalne, maksymalne takie same: dwurdzeniowy procesor (Core 2 Duo lub nowszy) - Intel Core 2 Duo 2,4 GHz 2 GB RAM kartę graficzną GeForce 8800 GT lub Radeon HD 2900 (zgodną z DirectX 9.0c, z przyspieszeniem 3D, z obsługą Shader Model 3.0 lub nowszego) system operacyjny Windows XP, Windows Vista lub Windows 7 A więc powinno, pójść na ustawieniach LOW lub MEDIUM, jeśli będzie się lekko cieło, wystarczy, pobrać GameBooster i sprawa załatwiona. Więc powinno ci działać, ale ostrzegam tylko na LOW lub MEDIUM ! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.