Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Klient

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Stawiam Serwer na plikach 2008r. mam klienta polskiego z 2008(patchuje się ale i tak się nie odpala bo torrentu wgl nie ma) i chcę przerobić go pod serwer czy udzieli mi ktoś jakiś rad jak to zrobić? ; )

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak kto woli. Chce brać pliki 2008 to niech sobie weźmie. A co do tematu to przerób sobie rooty na swoje ip oraz w głównym folderze utwórz plik o nazwie serverip.cfg lub serverimfo.py i wpisz tam swoje ip z końcówką .100 Wtedy powinno działać.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Em, pojebany koleś jesteś? Pliki 2008 w 2013 roku? Jak masz metka to nie patchuj do 1, a po drugie przesiadaj się na nowsze pliki :)

Nie ma to jak jechać kogoś od razu od tego, że jest pojebany. CZŁOWIEKU PIERDOLNIJ SIĘ W GŁOWĘ, JESTEŚ POJEBANY?

Każdy wybiera takie pliki jakie chce. Pobierz clienta najlepiej z cho*ikuj.pl

Opublikowano

Po pierwsze, jak pobierzesz czystego clienta 2008 to go nie patchujesz.

Po drugie, z tego co wiem w tamtych czas tworzyło się spolszczenie taki pojedynczy pliczek (w sumie nie pamiętam to było 5 lat temu).

Po trzecie, nie pamiętam czy się wtedy wgl. coś grzebało w pack (chyba nie ta technologia jak na tamte czasy).

Connect Changerem robisz spolszczenie, wrzucasz do clienta 2008 czystego nie patchowanego i hula ;)

DL (Mój upload, sam program chyba od kamera):

http://www.speedyshare.com/XDJqT/Metin2-Connect-Changer-1.7.2.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/8a56c29603a76acf7f9997cfae6b3bb514f59616db85b172d209ef06ceb86730/analysis/1377025053/

Trochę to zawirusowane, ale testowałem to i działa tzn. spol nie robiłem, ale program odpalałem. Jak się boisz to nie pobieraj.

Jakbyś nie wiedział to odpal sobie pierwszy lepszy poradnik na yt, jak się spolszczenie robiło w 2008 roku ;P

linki poza mpc

Opublikowano

Nie wiem po co wymysł robić 2008, ale akuratnie zależy od ludka ;)

Aby lancher zrobić to nie patchuj go. Lanchera robisz connect changerem.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...