Devil.Mp4 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam:> moglby mi kto dac link do pobrania seva pod serwer minecraft? Chodzi mi zeby byl calkiem wyrownany teren i pod dirtem do samego bedrocka byl tylko dirt. spawnu niepotrzebuje.Albo czy moglby ktos zrobic bo ja nieumiem. jak cos to wszedzie dirt ( nie na cala mape) tylko tak zeby duzo dzialek sie zmiescilo no i tyle:) na samym dole bedrock . Prosze o pomoc. Dzieki. Kliknij "Lubie To" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil.Mp4 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Halu Kliknij "Lubie To" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Robisz superpłaski na singlu standart i wgrywasz masz 1grassblock1dyrt i 1 bedrock idealny pod spawn wchodzisz w folder .minecraft i podfolder saves tam masz wszystkie stworzone przez ciebie światy.Przy tworzeniu nazwij go charakterystycznie bo jak masz dużo światów to go nie znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Tutaj masz mapkę w tym stylu, tylko z dodatkowym spawnem: http://www.planetminecraft.com/project/future-server-spawn---my-master-piece-project/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.