kakako15 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Czasami co 1-3% ścina mi się i pisze pobieranie... i ani 1kb nie będzie. Ja ciągle musze wyłączać origin. Odinstalowałem origin i to samo... Z 0% do 31% poszło bez problemów a teraz są... Za pomoc like Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DesoPL Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Prawdopodobnie jest to błąd po stronie Origina. Niby jak cofa do 0% to po jakimś czasie znowu jest normalnie. Do supportu nie ma co pisać, bo support po prostu olewa graczy. Trzeba czekać na aktualizacje naprawiającą ten błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efx Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Tak, trzeba poczekać na aktualizacje do naprawy tego błędu gry. Ale tak na serio nie polecam Orginu, ponieważ, jest z nim dużo błędów, lepszy Steam według mnie, ponieważ jest wygodniejszy, łatwy w obsłudze i jest mało błędów, może, że jak ktoś napisze niepoprawnie kod do gry, to zaczyna się awantura :/ A więc czekaj na aktualizacje, tego błędu gry, tyle ci powiem. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakako15 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Prawdopodobnie jest to błąd po stronie Origina. Niby jak cofa do 0% to po jakimś czasie znowu jest normalnie. Do supportu nie ma co pisać, bo support po prostu olewa graczy. Trzeba czekać na aktualizacje naprawiającą ten błąd. Myślałem że to wina ich bo przeciążenie jest A wiesz kiedy około aktualizacja będzie? Bo może dzisiaj spróbuje dojść do 100% Tak, trzeba poczekać na aktualizacje do naprawy tego błędu gry. Ale tak na serio nie polecam Orginu, ponieważ, jest z nim dużo błędów, lepszy Steam według mnie, ponieważ jest wygodniejszy, łatwy w obsłudze i jest mało błędów, może, że jak ktoś napisze niepoprawnie kod do gry, to zaczyna się awantura :/ A więc czekaj na aktualizacje, tego błędu gry, tyle ci powiem. Pozdrawiam! Wiem origin to gówno ale Dead Space 3 z bundli to nie moge dać na steam bo jest only origin. A wiesz kiedy aktualizacja będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DesoPL Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Aktualizacje do Origina są raz na kilka miesięcy z tego co pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.