TheBestiaPL Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Siema. To moje początki graffiti... Pierwsze w życiu namalowane na kartce Nie oglądałem jakiś poradników, czcionek itp pełen spontan Powiedzcie co myślicie jak na 1 rysunek, co poprawić itp... Link: http://imageshack.us/photo/my-images/94/3vvm.png/ PS. Proszę o szczerość I tak wiem że słabe.... Teraz tak patrzę to szkoda gadać nawet ;/ Ale to początki OK to teraz kolejny rysuneczek ;p co myślicie?? No to troszkę popracowałem, na yt popatrzyłem jak rysują i to mi wyszło To nie plagiat itp, nie widziałem takich liter tylko inne ale ja wykorzystałem kilka elementów ;p http://imageshack.us/photo/my-images/836/jf9s.png/ Co myślicie?? Odnośnik do komentarza
AveSay Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Mam kumpla który zajmuje się tym od 2 lat i gdy pokazywał mi swoje początkowe prace nie były wiele lepsze nisz twoja. Nie każdy odrazu jest w czymś najlepszy, ćwicz a w końcu zacznie Ci iść coraz lepiej Moje tuty : http://www.mpcforum.pl/topic/1027533-tutahri/ Odnośnik do komentarza
Duyea Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Kolory ładnie wybrane, może z odstępem by ładniej wyszło Życzę ci dalszych udanych malowideł Odnośnik do komentarza
TheBestiaPL Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Hmmmm mam 3 kolory które się zalewają ze sobą :P mam troszkę pomysłów ale to bardziej zaawansowane jutro będę ćwiczyl i może coś dodam :P Odnośnik do komentarza
Neressia Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jak na pierwszą pracę tego typu ciekawie rozwiązałeś problem "gradientu" kolorów. : ) Niestety widać już na pierwszy rzut oka, że nie robiłeś tego pewną ręką, trochę nierówne, niezbyt pewne linie liter rzucają się w oczy. Literki trzęsą Ci się jak galareta ale to tylko kwestia praktyki i pewności w prowadzeniu flamastra/markera/ołówka. ; ) Postaraj się dużo trenować, w końcu wypracujesz sobie technikę i styl, który Ci najbardziej odpowiada! : ) Ars requirit totum hominem. Odnośnik do komentarza
TheBestiaPL Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Hehe oby Mam całą masę cudownych pomysłów ( na prawdę ) tylko że 1. nie umiem rysować ( ledwo 3 z plastyki ) 2. nie mam pomysłu jak litery pisać ;p Gdybym umiał już litery to by coś ciekawego wyszło No to troszkę popracowałem, na yt popatrzyłem jak rysują i to mi wyszło To nie plagiat itp, nie widziałem takich liter tylko inne ale ja wykorzystałem kilka elementów ;p http://imageshack.us/photo/my-images/836/jf9s.png/ Co myślicie?? Odnośnik do komentarza
Neressia Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Moim zdaniem literki w 2 pracy są trochę zbyt ozdobne (niestety w dość chaotyczny sposó przez co całość sprawia wrażenie zbyt przerysowanego i mało czytelnego. Jest też parę niedociągnięć - jakieś krzywo postawione kreski, które starałeś się później poprawić, nierówno wypełnione kolorami litery - musisz postarać się pilnować takich szczegółów jeśli chcesz robić postępy. Przed zrobieniem pracy może naszkicuj ją sobie delikatnie ołówkiem, zaznacz elementy, które chcesz żeby były widoczne i wyraźne i jak chcesz prowadzić kolory. Może i zajmie Ci to więcej czasu ale efekt będzie zdecydowanie lepszy. Niestety w porównaniu do pierwszej pracy nie widać poprawy ale staraj się ćwiczyć dalej. Oglądaj tutoriale ale zwróć uwagę na to, żeby były profesjonalne. : ) Powodzenia. : ) Ars requirit totum hominem. Odnośnik do komentarza
TheBestiaPL Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Dzięki Moim zdaniem o najlepiej wyszło I niewielki postęp jest Tylko tą pracę kredkami robiłem a nie flamastrami Dzięki za komenty :p A i chciałem żeby były ozdobne bo nie podoba mi się takie proste graffiti ale jak widać jeszcze dużo pracy przede mną ;p Proste czyli takie zwykłe Pomysły mam i to nie był najlepszy Muszę nauczyć się rysować czaszkę, kupić kilka ciemnych flamastrów i czerwony to może uda mi się zrobić coś co od dawna chciałem ;p tylko litery ;/ ;d Odnośnik do komentarza
HAJCIORZTP Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Jesli mam byc szczery to jest to nie ladne i nie ciekawe 2/10 Odnośnik do komentarza
ayna Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Początki zawsze są najgorsze,chociaż i tak nie ma dramatu. :P Grunt to ćwiczyć,cwiczyć... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.