Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mandos, soldek.

Burmistrz :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, to tak napisze wam co mam a wy doradzicie co potrzebuje.

Mandos:

Bronie:Elektryczna Proca, SVD, wytworny noz national + podstawowe.

Pytanie:Teraz zastanawiam sie nad Dual pistollkami :D ale sam nwm ostatnio wylosowalem w DotD G73 na 1 dzien i jest świetne w 4 minuty 8 zabić.

Soldek:

Bronie:Podstawowe + Ak74, Ak 74 pierwszej klasy.

Pytanie: Zastanawiam się nad Kradzioną reczną armatą harrego i na granat za 869(F).

Opublikowano

1. Możesz kupić dwa LR Pistole za VP na 1 dzień i przetestować - w wersjach Super/Uber lub jak pisałeś, tylko jeden (połączenie LR Pistola z SR Pistolem).

2. Po co ci kradziona zwykła wersja ? Nie lepiej kupić Uber Faworyt Gerharta ? Ewentualnie, jeśli jesteś uparty, Kradzioną Super Armatę Harrego.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

BFH, zrobiłem sobie 2 konto, grałem troche Reczna Armatą harrego ma 8 naboi i powiem ci ze dobrze mi sie nia gralo tylko cos lepszego szukam zastanawiam sie nad

Uber faworyt Gerharta + Super Reczna Armata Harrego (kradziona)

Lub G73 jimmiego z tlumikiem (dobrze mi sie tym gra) + kradziony super noz royal/super noz konrada

Opublikowano

co do mandosa do SVD przydałby się nóż...(moim zdaniem) oczywiście uber ma lepsze parametry jeśli chcesz pistolet to uber na bliski dystans...nie opłaca się na daleki....masz snajpe w końcu...

a do soldka masz bardzo dobrą broń i w sumie tylko coś na daleko dystans by się przydało :D

11793260_452992293.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...